Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 3915 відгуків
  • Чистота 8,1
  • Зручності 7,4
  • Розташування 7,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,1
  • Послуги 8,2
  • Ціна-якість 8,3
  • Страви/Організація харчування: 6,0
Сортувати за

CHIK з Гонконг
Сім"я зі старшими дітьми
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Pretty Good- if they would further adjust the price lower.
Nice and clean room. 2nd time booking this hotel.
Переглянуто 03 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Heon-Jun з Південна Корея
Ділова поїздка
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Квітень 2016 р.
Worth every penny and excellent service
I have been staying this hotel several times, and they have made several improvements. Clean, location is good. Considering distance, it is very convenient to go to HKCC. Umbrella was available anytime (HK is rainy season). Worth every penny.
Переглянуто 03 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jayant з Індія
Ділова поїздка
Королівське ліжко Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Hotel was okay
Hotel was okay
Переглянуто 30 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Salvatore з Італія
Сім"я з малими дітьми
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2016 р.
Great place for families
Comfortable and well equipped rooms, ideal for families and conveniently located close to MTR station, Macau Ferry terminal and Western Market. Sometimes the prices are too high though.
Переглянуто 29 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Linda з Індонезія
Ділова поїздка
Королівське ліжко Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2016 р.
Big size for HK hotel
A bit far from MTR, not much eatery around hotel... but i got up-graded to bigger room that fit for 4 pax. It was value for money!
Переглянуто 27 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Dominic з Великобританія
Індивідуальний мандрівник
Королівське ліжко Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Квітень 2016 р.
Returning customer!!
This is not my first stay here and will be returning!! Location to public transport, airport express and local eateries is very decent. Far enough away from Central / crowds yet close enough to get there in 20 minutes!!
Переглянуто 26 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Hob з Гонконг
Індивідуальний мандрівник
Королівське ліжко Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Very good hotel
Room size is big
Переглянуто 22 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Yeeun з Південна Корея
Поїздка вдвох
Королівське ліжко Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
good place to stay
This hotel is located near by sheunwan station (easy to move to other places). The room was enough clean.
Переглянуто 22 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Louis з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Королівське ліжко Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Excellent but see comment below
This is a very good, clean, functional and quiet hotel. But they billed my credit card for HK$500 as security for any costs incurred during my stay. There were none. They knew this when I checked out. Two weeks later and they have not yet returned that money to my credit card. For the sake of AGODA's reputation, I ask that you notify the hotel of this failure. And I suggest that you inform all the hotels you promote to get rid of this practice. An imprint of a credit card is all that is required. Hotels have no right to even the temporary possession of money that is not theirs.
Переглянуто 21 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jennie з Сінгапур
Група
Королівське ліжко Делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Квітень 2016 р.
Feedback
Everything is ok; but no soap/shower cap in the bathroom. Location is not ideal for both young n old. Getting a cab one needs to walk to nearby Ibis hotel to get one.
Переглянуто 18 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: