Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 3915 відгуків
  • Чистота 8,1
  • Зручності 7,4
  • Розташування 7,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,1
  • Робота персоналу: 8,2
  • Ціна-якість 8,3
  • Страви/Організація харчування: 6,0
Сортувати за

Paul з Китай
Поїздка вдвох
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2013 р.
Reasonable price
1. Reasonable price, 2. Clean Room 3. good location
Переглянуто 09 грудня 2013

Paul з Китай
Поїздка вдвох
Королівське ліжко Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2013 р.
Reasonable price
1. Reasonable price, 2. Clean Room 3. good location
Переглянуто 08 грудня 2013

Josephine з Канада
Ділова поїздка
Королівське ліжко Делюкс
Зупинявся на 6 ночей в Листопад 2013 р.
Value for Money - Will come bk again
Good price, near mtr and bus station, big room
Переглянуто 06 грудня 2013

Kian з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Жовтень 2013 р.
Great food, Great for shopping and nice view
Large room, comfortable and convenient
Easy to find the hotel location, there is a electric train station just in front of hotel, very easy excess to all the places in Hong Kong island with cheap fare. Nice room with large washroom and bathroom. Would come back again.
Переглянуто 04 грудня 2013

Zhi з Малайзія
Група
Апартаменти підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2013 р.
Large suite for a budget price
Comfy bed, fast internet, near tram station
The suite is big enough for the 5 of us. 2 single bed and 1 king size bed are provided. The entire apartment is quite large by Hong Kong standard in my opinion. Clean, new and nicely designed. Value for money if you're travelling in group. Only problem is there is only 1 toilet. So it takes awhile for everyone to be ready. Other than that, it has been a wonderful stay.
Переглянуто 29 листопада 2013

UN з Макао
Індивідуальний мандрівник
Королівське ліжко Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2013 р.
nice
clean, big, nice
Переглянуто 26 листопада 2013

Rini з Індонезія
Група
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Листопад 2013 р.
spacious room and easy to access public transport
big room, they upgrades us to suite room
it was recommended and enjoyable stay, tram station just in front of to the hotel, and MTR station of Sheung Wan just 2 stops away by tram. They upgrade me to a suite room during our 5 days stay, room with sink and microwave, very convinient. The staff can speak english very well, very helpfull when we ask something.
Переглянуто 26 листопада 2013

Thomas з США
Ділова поїздка
Королівське ліжко Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2013 р.
nice and comfortable
clean, places to eat in area, room design
Переглянуто 26 листопада 2013

Lily з Канада
Індивідуальний мандрівник
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2013 р.
very clean room and the bed is very comfortable
good location, staff friendly, fast services.
shopping,sight seeing,good location to look around. close to the HK Airport.
Переглянуто 25 листопада 2013

yin з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2013 р.
Good location and expensive
Nothing much about the hotel
They check me in into same room for my second visit. I prefer they gave me another room tho. They should have let the return guest in another room at different floor.
Переглянуто 24 листопада 2013


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: