Приємний 6,7
базуючись на 604 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Приємний



із 604 відгуків
  • Чистота 7,0
  • Зручності 6,3
  • Розташування 7,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,5
  • Послуги 6,4
  • Ціна-якість 7,2
  • Страви/Організація харчування: 6,2
Сортувати за

Tan з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 6 ночей в Травень 2016 р.
My 2nd time staying at this hotel
Excellence location walking distance to eateries, shops and train station
Переглянуто 07 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Guek з Сінгапур
Пара
Сімейний номер
Зупинявся на 5 ночей в Травень 2016 р.
NOT friendly
One male counter staff is not very friendly, especially on the day when I check out. Hotel did NOT change bed sheet daily. NOt much facilities .
Переглянуто 16 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Suen з Китай
Сім'я з дорослими дітьми
Сімейний номер
Зупинявся на 7 ночей в Травень 2016 р.
Small room
Small room with no extra space for luggage, but I would say is a good deal due to the price. At least its a clean n tidy room, just the room is to small n bed is hard.
Переглянуто 13 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jhovendan з Гонконг
Сім'я з маленькими дітьми
Сімейний номер
Зупинявся на 7 ночей в Травень 2016 р.
Small but clean. Enough for resting after touring hongkong
The room is a little bit small even if you get family size. But all budget hotels in Hongkong are small. They clean your room everyday so you don't have to worry about cleanliness. Be carefully of the edges of the bed frames, since the room is very small you will likely bump for knees.
Переглянуто 09 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Shun з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
unfriendly staff and tiny room
The hotel is old and the room is tiny. The room is dim and the shower is awful, water come out fast and slow and hot and cold during showering. Terrible. Checkin staff was ok but the other staffs are rude and not helpful.
Переглянуто 04 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

wai з Гонконг
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2016 р.
Good
Good
Переглянуто 13 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ELENITA з Філіппіни
Пара
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на 4 ночей в Лютий 2016 р.
convenient to transportation clean and pleasant staffs
Recommendable for budget travellers
Переглянуто 04 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Yuk з Гонконг
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2016 р.
clean
clean, easy to reach, low price
Переглянуто 25 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Xiao з Гонконг
Пара
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на 4 ночей в Січень 2016 р.
Room is freezing and tiny!!
One of front office male agent is really helpful and nice. Housekeeping is well organized.
The room bed is smallest I ever seen. Me, 1.75 meters at height, cannot even accommodated by the small bed and have my feet outside. Also, female front office agent is really bad in attitude, I feel kind of discrimination coz I am from mainland China. So my suggestion is never to stay with them again!!
Переглянуто 04 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

hund з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2016 р.
Value for money,
Value for money, although there is quite a distance to the MTR but price is pretty good for the quality
Переглянуто 14 січня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: