Хороший 7,3
базуючись на 8148 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 8148 відгуків
  • Чистота 7,3
  • Зручності 6,5
  • Розташування 9,1
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,9
  • Робота персоналу: 7,0
  • Ціна-якість 7,1
  • Страви/Організація харчування: 6,3
Сортувати за
Перевірені відгуки

Ha з В'єтнам
Сім'я з дорослими дітьми
Сімейний
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2013 р.
Great stay in Casa Hotel
Clean, friendly staff, convenient to access to MTR
It was a very good stay at Casa hotel. Room is clean and located in a very good area, easily to access to MTR, just 3mins walk to Temple Street.
Переглянуто 26 листопада 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

wanchien з Тайвань
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2013 р.
small but comfort and quite convenient location
friendly, safe and good location
Переглянуто 26 листопада 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

QuekPhei з Сінгапур
Сім'я з дорослими дітьми
Сімейний
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2013 р.
No regret choosing this hotel.
Good shopping and local food location, near MTR, accessable to local tranport.
Do not like the glass panel bathroom. Certainly no privacy.
Переглянуто 25 листопада 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jeanette з Сінгапур
Група
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2013 р.
Great Location but small bathroom.
location,close to transit, free wifi
The hotel is very near to the mtr, just 1-2min walk you will see the hotel (Yau ma tei exit C)and the staffs are friendly and helpful. The room is bigger than expected, the bathroom is really small.
Переглянуто 25 листопада 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jason з Канада
Індивідуальний мандрівник
Стандартний одномісний
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2013 р.
Only 1 day and 1 night
Location, price, free wifi
Good as usual, stay here often whenever I visit HK
Переглянуто 24 листопада 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jennifer з Малайзія
Пара
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2013 р.
GREAT EXPERIENCE, BUT SMALL ROOM. HOTEL CENTRALLY
GREAT EXPERIENCE, BUT SMALL ROOM. HOTEL CENTRALLY LOCATED NXT TO MRT STATION
GREAT EXPERIENCE, BUT SMALL ROOM. HOTEL CENTRALLY LOCATED NXT TO MRT STATION
Переглянуто 24 листопада 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Mamun з США
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2013 р.
expected more for what i paid
close to public transportation, in the middle of the city, close to shopping/dining.
rooms are really really small, and bathroom is like wow, 1st I thought shower was outside the room, then i called reception and they told me my bathroom has shower too. Pretty much I was standing right next to toilet while taking shower. If you move around little too much you'll be touching the toilet. I was traveling alone, and most of the time I was outside, so it was okay @ the end. But if i was traveling with wife and kid, then this would've been a disaster.
Переглянуто 23 листопада 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Matt з Канада
Пара
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2013 р.
Great location
location, close to transit, cheap breakfast
Our stay was overall good, Hotel is located right on the main strip and close to transit. But rooms were very small with no view
Переглянуто 22 листопада 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

TAN з Малайзія
Сім'я з маленькими дітьми
Сімейний
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2013 р.
great basic hotel in good location
location, budget and basic
Great basic hotel in an optimum location. Clean hotel to rest.
Переглянуто 22 листопада 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Cheng з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2013 р.
Good location, easy access to MTR and shops
City centre, easy transport and surrounded by restaurants and shops
Clean and comfortable room, walking distance to Temple Street and easy access to MTR, surrounded by shops and restaurants and can enjoy hawkers food nearby.
Переглянуто 22 листопада 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: