Хороший 7,3
базуючись на 8148 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 8148 відгуків
  • Чистота 7,3
  • Зручності 6,5
  • Розташування 9,1
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,9
  • Робота персоналу: 7,0
  • Ціна-якість 7,1
  • Страви/Організація харчування: 6,3
Сортувати за
Перевірені відгуки

TECK з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Стандартний одномісний
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2013 р.
Small room but great location
Location, near major attaction, public transport stone throw from hotel
Easy acess for solo business traveller with free wifi
Переглянуто 04 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nattaya з Таїланд
Група
Стандартний одномісний
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2013 р.
nice
i like this hotel
i like this hotel
Переглянуто 03 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kai з США
Пара
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2013 р.
satisfied
great location, wifi internet, and price is right.
Переглянуто 02 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Alfred з Австралія
Пара
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на 5 ночей в Лютий 2013 р.
Ideal location but tiny room
location, clean, english speaking staff
Переглянуто 02 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

esther з Сінгапур
Сім'я з маленькими дітьми
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2013 р.
nice centrally located
food centrally located shopping
stay at casa hotel was reaconable considering the cost we totally enjoyed our 4 night stay ,centrally located so easy to just hop on the mtr and go anywhere, tample street r just there alot nice food is over there
Переглянуто 02 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Godfrey з Сінгапур
Пара
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2013 р.
Very Centralize to all shopping areas
Clean, friendly and family orientated
Переглянуто 01 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

esther з Сінгапур
Сім'я з маленькими дітьми
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2013 р.
centrally located food
nice cliean located
stay at casa hotel was rensonable considering the cost we totelly enjoyed our 4night stay centrally located so eary to just hop on the mtr and go anywhere temple street r just there
Переглянуто 01 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

YANG з Китай
Бізнес-мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2013 р.
Good location with fast Internet access
location, Internet, Service
We stay 3 nights in casa hotel, it's near subway and bus station, very convencient to go to everywhere of HK, shotcoming is that the room is too small, price is a little high.
Переглянуто 01 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

NOZOMU з Японія
Бізнес-мандрівник
Стандартний одномісний
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2013 р.
Too compact to relax
Location, Free internet access, Safety
When I entered the room with guidance of a bellboy, I honestly thought I was -guided to a wrong room. The room I saw was the smallest I've ever seen so far. I could find a toilet of approximately one square meter very easily, however I could not find the bath room for the first 10 minutes. I could not believe for the first time when I saw the shower was installed behind the door of the toilet. This means I must not mind submerging the toilet. The other hotels may have similar conditions In Hong Kong hotel.
Переглянуто 30 березня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Chun-Chi з Тайвань
Бізнес-мандрівник
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2013 р.
perfect location.
close to MTR, food and shopping district
Переглянуто 28 березня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: