Хороший 7,3
базуючись на 8148 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 8148 відгуків
  • Чистота 7,3
  • Зручності 6,5
  • Розташування 9,1
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,9
  • Робота персоналу: 7,0
  • Ціна-якість 7,1
  • Страви/Організація харчування: 6,3
Сортувати за

KAR з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Стандартний одномісний
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
comfortable
good location
good location
Переглянуто 29 червня 2015

SUPASIL з Таїланд
Пара
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2015 р.
convenince all
goog view , goog convenience , good area
very good for take care
Переглянуто 28 червня 2015

oon з Малайзія
Група
Сімейний
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2015 р.
The room was clean n tidy staff was very helpful
The location was convenient
Overall is fine n good
Переглянуто 26 червня 2015

Joel з Філіппіни
Пара
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
good location
location, location, location
it was satisfactory
Переглянуто 25 червня 2015

Joel з Філіппіни
Пара
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2015 р.
nice location
location, location, location
it was great
Переглянуто 25 червня 2015

Chang з Малайзія
Сім'я з маленькими дітьми
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2015 р.
Great location for public transport
Location, Hi-Speed Wi-Fi & Helpful staff
I travel with 2 small kids and the bed is too small. But overall is acceptable. I would like to appreciate the entrance staff very helpful in any way I need help. Really a great service he provide us during this trip. Thumbs up for him!!
Переглянуто 24 червня 2015

WENJUAN з Китай
Сім'я з маленькими дітьми
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 5 ночей в Червень 2015 р.
Great location
Location, room service, and receiption staff
Great location, staff friendly.
Переглянуто 23 червня 2015

Wendy з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
Excellent Location but super small bathroom & lift
Excellent location, Friendly staff & Convenience
I've been in HK for few times with different hotel. Expected small room;however, the bathroom & lift for Casa Hotel is really small. Due to small lift, long waited to get up/down to/from your room. Undeniable, very good location near to MRT. Due to the hotel situated at Nathan Road, it's pretty convenience to get any shop that you're looking for (eg. 7-11 is just next door). Overall rated as 3 star; just to ensure you pay for 3 star facilities. Else it is not worth.
Переглянуто 22 червня 2015

Piyaphan з Таїланд
Пара
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
good location and staff but tiny bathroom
location, close to MTR, close to food
Переглянуто 21 червня 2015

Pat з США
Індивідуальний мандрівник
Стандартний одномісний
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2015 р.
Location, location, location
Location, cost & cleanliness
The best thing about Casa is its location. It's literally less than 10 seconds walk from the Yau Ma Tei MTR Station. My room was very small, but clean. However, for the price I paid, can't really complain. Overall, I liked Casa.
Переглянуто 21 червня 2015


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: