Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 804 відгуків
  • Чистота 8,6
  • Зручності 8,1
  • Розташування 7,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,8
  • Послуги 8,2
  • Ціна-якість 8,2
  • Страви/Організація харчування: 6,1
Сортувати за

NG з Гонконг
Пара
Люкс із видом на гавань
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2014 р.
Value for money
spacious, nice view
Переглянуто 03 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Zhaoying з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Люкс із видом на гавань
Зупинявся на одну ніч в Липень 2015 р.
Hotel gem in an upcoming neighbourhood
Close approximity to MTR and professional staff who speaks good English.
Comfortable and spacious bathroom and bedroom. Great !
Переглянуто 03 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jason з Південна Корея
Бізнес-мандрівник
Люкс із видом на гавань
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2014 р.
Clean and spacious
Clean, spacious, great view
Stay was nice and pleasant. Rooms are spacious and very clean. Got various aneminities and a great view of the harbor. One thing that disappointed me was the cleaning service upon checkout. I was told that I have to clean up for myself to take all the litter down to the litter bin.
Переглянуто 01 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

LongHo з Гонконг
Пара
Люкс із видом на гавань
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2015 р.
Good
service, room, view
Переглянуто 28 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Colin з Великобританія
Сім'я з маленькими дітьми
Люкс із видом на гавань
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2015 р.
Lovely large room with view over the harbour
view, room, location
best value serviced appt per square metre in hong kong
Переглянуто 18 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

David з Великобританія
Сім'я з маленькими дітьми
Люкс із видом на гавань
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2015 р.
Excellent choice for short or long stay
Very Spacious (for Hong Kong), Great Location, Helpful Staff, Clean, Excellent View
Переглянуто 16 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Chi з Китай
Пара
Люкс із видом на гавань
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2014 р.
Excellent
Big room, Comfortable bed, and nice view
It was surprising me about the view and room size with full equipment in the kitchen. I got a great experience with this type of room as this is my first time to live in service apartment. Compared to the price, it is definitely a good choice for couple with nice view, privacy and cooking, i am recommended this hotel for every of you. thanks
Переглянуто 10 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ting з Гонконг
Група
Люкс із видом на гавань
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
perfect seaview
perfect seaview with in low price
Переглянуто 04 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Philip з Великобританія
Пара
Люкс із видом на гавань
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2015 р.
Nice size appropriate For HK in a good location
Views, room, space
Excellent , staff were more than helpful
Переглянуто 02 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

LAM з Гонконг
Пара
Люкс підвищеної комфортності з однією спальнею зі знижкою
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
Cozy
seaview, location, room size
relaxing
Переглянуто 01 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: