Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 804 відгуків
  • Чистота 8,6
  • Зручності 8,1
  • Розташування 7,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,8
  • Робота персоналу: 8,2
  • Ціна-якість 8,2
  • Страви/Організація харчування: 6,1
Сортувати за

cary з США
Сім"я з малими дітьми
Люкс із видом на гавань
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2015 р.
Nice View
The view, the modern and comfortable room, and the well stocked kitchenette.
I wish I could live there. Really nice place & we really loved the big windows with harbor view. Wifi connection was fast and easy to use & the kitchenette is very well stocked with nice cookware and utensils. The place is quite roomy and comfortable and very nicely arranged.
Переглянуто 28 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Chang з Південна Корея
Ділова поїздка
Люкс із видом на гавань
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2014 р.
The best value based on price
1. big room 2. nice view 3. low price
The view of this hotel is one of the best hotel in Hongkong. And the size of room is very big.
Переглянуто 23 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

jonahlen з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Люкс підвищеної комфортності з однією спальнею
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2015 р.
Unpleasent Hotel.
Nothing special as the hotel doesn't provide any services. The worst ever hotel I have stayed all my life. No restaurants, no maid services during the holidays. I'm so surprised. In hospitality business there is no public holidays. And the room rate is so expensive when you don't get any service during the stay.
Переглянуто 04 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Mok з Гонконг
Поїздка вдвох
Люкс підвищеної комфортності з однією спальнею зі знижкою
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
Pleasant stay
Good location, quiet, nice view
Relaxing stay other than waking up by housekeeper at 10am
Переглянуто 24 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

LUCIA з Аргентина
Група
Люкс підвищеної комфортності з однією спальнею - Мін. 3 ночівлі
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2015 р.
Confortable lovely apartment
the top 3 are great view, lots space, great location.
We were 3 people and stay 3 days. Very good attention, speak good English. Nice terrace and great view from the top and from the apartment! Fully equipped with lots of space, loved the bathroom! The location is very good easy transportation to Central HK. Definitely I recommend it.
Переглянуто 24 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

MEYER з Німеччина
Ділова поїздка
Люкс підвищеної комфортності з однією спальнею зі знижкою
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
spacious, wonderful view, very good location
- spacious! generous room zise, spacious bathroom. - walking distance to Sei Ying Pun Station about 200 meters. - amazing view over victoria bay
excellent location (walking distance to new MTR station Sei Ying Pun), excellent rooms, nice bathroom, kitchen area, amazing view,friendly and helpful staff. Definitely coming back !
Переглянуто 22 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

SUET з Гонконг
Поїздка вдвох
Люкс підвищеної комфортності з однією спальнею зі знижкою
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
nice nightsight, spacious,
Good location , Clean, quiet room, Large window
Переглянуто 16 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sze з Гонконг
Сім"я з малими дітьми
Люкс із видом на гавань
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
BIg Big room!!! Nice Apt suite
Big and clean room; nice view
For sure i will pick this hotel again
Переглянуто 11 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ganesh з Індія
Сім"я з малими дітьми
Люкс підвищеної комфортності з однією спальнею зі знижкою
Зупинявся на 5 ночей в Квітень 2015 р.
No Good Houskeeping
Location of hotel room size and interior
Hotel should not rate the self as 4 star as basic facilities like housekeeping cannot be provided because of public holidays bath accessories provide were torn and complimentaries not provided, basically no service provide by serviced appartment.
Переглянуто 11 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

NG з Гонконг
Ділова поїздка
Люкс із видом на гавань
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
Roomy and Comfortable
Well-trained staff
Very Good
Переглянуто 09 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: