Фантастичний 8,3
базуючись на 626 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 626 відгуків
  • Чистота 8,9
  • Зручності 8,0
  • Розташування 8,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,8
  • Робота персоналу: 8,8
  • Ціна-якість 8,4
  • Страви/Організація харчування: 6,6
Сортувати за

Jian з Гонконг
Індивідуальний мандрівник
Люкс з однією спальнею зі знижкою
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2015 р.
a nice place
location, service, and the equipments
this is a nice place with good service. I need to take some photos of this hotel after I lost my phone. The staff is happy to help me. very nice
Переглянуто 14 листопада 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

SOON з Сінгапур
Пара
Люкс з однією спальнею зі знижкою
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2015 р.
Fantastic hotel.
clean, convenient, well furnish n courteous staff.
Like this hotel. Will be back.
Переглянуто 30 жовтня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nicholas з Сінгапур
Пара
Люкс з однією спальнею зі знижкою
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2015 р.
Exceeds our expectations!
Location, cleanliness, large room with all useful amenities
We know typically, most Hong Kong hotels are very small. This is like a small suite! With a bedroom kingsize bed, living room, small kitchenette and bathroom. There is no bathtub here, but the shower area is big enough for 2 to shower together *wink*. THere is a large fridge, microwave and even utensils all for a nice stay for 2. Walking distance to awesome food a temple street, and a few steps from the Yau Ma Tei station. Very convenient!
Переглянуто 30 жовтня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

James з Австралія
Пара
Люкс з однією спальнею зі знижкою
Зупинявся на 7 ночей в Жовтень 2015 р.
Home away from home
Location, comfort, washing machine
Great place to stay in Hong Kong. Location good. Staff friendly and helpful. Only negative is there was no tea towel, scourer lor dish washing liquid. I think this should be supplied. Having the use of a washing machine is a real bonus while travelling. I would stay again and recommend to friends.
Переглянуто 18 жовтня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Shen з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Сімейний зі знижкою
Зупинявся на 4 ночей в Жовтень 2015 р.
My favourite location.
Friendly staff, Location and awesome room
We were checked in by Ms Kit Lam, very friendly staffs and housekeepers. It feels like we are staying in our own home, nice cosy environment, earthy tones, comfy furnitures, nicely fitted kitchennette. will be back again if we can! Shen
Переглянуто 13 жовтня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Siew з Сінгапур
Сім'я з маленькими дітьми
Сімейні апартаменти - мінімум на 3 ночі
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2015 р.
good location and cosy
location, comfortable, self sufficient
My family and i totally love this hotel! Will come back again! :)
Переглянуто 01 жовтня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Lee з Сінгапур
Пара
Люкс з однією спальнею зі знижкою
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2015 р.
Convenient Location
Location convenient , room comfortable, friendly reception
Great spot for easy access to shops, food and transport. Rooms comfortable, private, check-in and staff were friendly and prompt. Residences unit recommended for family stay, provide with utensils for simple self cooking. Would stay again if the price is right. Bad point - 1 lift access, so it is inconvenient when lift stop for maintenance breakdown, need to walkup/down thru' staircase.
Переглянуто 25 вересня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kwan з Сінгапур
Сім'я з маленькими дітьми
Люкс з однією спальнею зі знижкою
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2015 р.
Best stay in HK
Space, Comfortable Bed and Location
Had a great stay.. Good bed and space. Good location and friendly staff... Only issue is the toilet flush...
Переглянуто 10 вересня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Boon з Сінгапур
Пара
Люкс із однією спальнею - Мін. 3 ночівлі
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2015 р.
Good location with a lot of food nearby.
Location, a lot of cafes/food nearby and spacious room.
It is good with a lot of food to eat nearby. It is also quite close to the MTR.
Переглянуто 15 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Amit з Індія
Індивідуальний мандрівник
Люкс з однією спальнею зі знижкою
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2015 р.
Value for money
good room, comfortable bed and helpful staff
Переглянуто 09 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: