2015
Дуже хороший 8,0
базуючись на 8021 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 8021 відгуків
  • Чистота 8,6
  • Зручності 7,5
  • Розташування 8,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Послуги 8,3
  • Ціна-якість 8,2
  • Страви/Організація харчування: 6,7
Сортувати за

LOUIS з Канада
Пара
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками - Вигляд на місто
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
OK
OK
Переглянуто 17 березня 2016

Hafidz з Малайзія
Пара
Королівський Стандарт
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
A Great City Hotel in Hong Kong
Location, Pricing, Harbour View Room.
It was great with the location, view and right in the central area of Hong Kong Island.
Переглянуто 15 березня 2016

Hui з Сінгапур
Група
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками - Вигляд на місто
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
Close by Star Ferry Terminal
Nice and clean room. Near MTR and ferry Terminal.
Переглянуто 15 березня 2016

Hui з Сінгапур
Група
Королівський Стандарт
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
Close to Star Ferry Terminal
Lots of eateries around and close to star ferry terminal. Booked this place because we wanted to head down to Macau the next day.
Переглянуто 15 березня 2016

JOHN з Великобританія
Бізнес-мандрівник
Королівський Стандарт
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2016 р.
Good location
Good value. Recommended
Переглянуто 12 березня 2016

Serena з Гонконг
Пара
Королівський Стандарт
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Reasonable price with convenient location
Good price and it's great that we could have a seaview room at 19/f
Переглянуто 11 березня 2016

Teong з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Двомісний номер Стандарт Вигляд на гавань
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Wise choice
Cheap, good view,
It's definitely worth for dollar, very comfy hotel! Will stay more nights here in future!
Переглянуто 11 березня 2016

JISEON з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками - Вигляд на місто
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2016 р.
Very kindly and clean
If my frieds will go hongkong, i recommendation to them! Very Clean and All staff kindly. I want to visit next time. Thanks for my Trip makes good better!
Переглянуто 09 березня 2016

Jiyeon з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Королівський Стандарт
Зупинявся на 4 ночей в Березень 2016 р.
cost effective!
I live to take the tram in HK and prefer HK island to TST as I feel this neughborhood is more local and less crowded. So I used to stay in Wanchai, but this time I chose this hotel as it's not very far from Central and has easy transportation access, including the tram and MTR as well. The room condition was okay and staff helpful.
Переглянуто 09 березня 2016

Clara з Сінгапур
Група
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками - Вигляд на місто
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2016 р.
Clean and Tidy
Great cleanliness, neat and new
Переглянуто 08 березня 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: