Повернутися до інфо готелю

2015
Дуже хороший 8,0
базуючись на 7915 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 7915 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 8,6
  • Зручності 7,6
  • Розташування 8,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Робота персоналу: 8,3
  • Ціна-якість: 8,2
  • Страви/Організація харчування: 6,7
Перевірені відгуки

ang K. з Сінгапур
Сім"я зі старшими дітьми
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2015 р.
Love this hotel, Ibis Hong kong & Sheung Wan
good location, beautiful habour view, good staff
i reached the hotel about 1030am, was attended by very helpful staff and was able to check in the hotel room directly. Requested for a high floor and a harbour view. The view was beautiful. worth it to pay a bit more. The staffs are all very helpful and very patience. My son was sick before our departure. The front counter staff was very kind and suggested a nearest clinic for my son to consult doctor before departure. Thank you Ibis Hongkong central & sheung Wan. Will recommend all my friends and will come back again.
Переглянуто 30 листопада 2015

Bradley T. з Сінгапур
Поїздка вдвох
Зупинявся на 4 ночей в Листопад 2015 р.
Good location
Near nice local eateries, near MTR station and generally comfortable room
It was a nice experience as the staff were very helpful in advising us on the nice eateries around the hotel. Hotel is quite clean and very accessible to other attractions.
Переглянуто 30 листопада 2015

PeiJen T. з Тайвань
Ділова поїздка
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2015 р.
ok
clean
ok
Переглянуто 30 листопада 2015

Chavalit U. з Таїланд
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2015 р.
Good but far from the shopping center
Value near Macau ferry
If booking before and more time before travel will get the good offer.
Переглянуто 30 листопада 2015

marc Y. з Філіппіни
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2015 р.
VALUE FOR MONEY HOTEL
PRICE,CUSTOMER SERVICE
Location is good cause near the tram and mrt station. Perfect for people planning to go to macau as it is very near the central ferry
Переглянуто 30 листопада 2015

Ji L. з Південна Корея
Група
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2015 р.
Small room
price, cleanliness,location
I saw many reviews abt the small room but it was way too small than what I expected. Toilet was so small I had to use it with the door open. The reason why I chose this hotel was the location, but it was quite far from the station.
Переглянуто 30 листопада 2015

Agung T. з Східний Тимор
Ділова поїздка
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2015 р.
Location Near Central Station
Location, Fast Check In, Good Service
Location of this hotel near CENTRAL and HONGKONG metro station. Easy to get food and shopping.
Переглянуто 29 листопада 2015

Poo K. з Сінгапур
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на 5 ночей в Листопад 2015 р.
Good in overall
comfortable,clean and good view at high floor
Переглянуто 29 листопада 2015

Joey S. з Малайзія
Ділова поїздка
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2015 р.
Great!!
Location, staff is friendly n room is comfortable.
Great!!
Переглянуто 26 листопада 2015

beomryun C. з Південна Корея
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2015 р.
It was valuable choice!!!
BEST Location from Tram and Subway Station , Kind Reception , calm mood
There was no serios problem.
Переглянуто 26 листопада 2015


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: