2015
Дуже хороший 8,0
базуючись на 8021 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 8021 відгуків
  • Чистота 8,6
  • Зручності 7,5
  • Розташування 8,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Послуги 8,3
  • Ціна-якість 8,2
  • Страви/Організація харчування: 6,7
Сортувати за

Maria з Філіппіни
Ділова поїздка
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками - Вигляд на місто
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2015 р.
Good if you just need a place to stay
Cleanliness, efficient staff, accessibility to public transportation
Very close to the Shun Tak Ferry Terminal, which is also a mall with good food options. All basic necessities covered, no frills. Hotel very clean. Starbucks at the ground floor.
Переглянуто 02 грудня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Zuoshi з Китай
Ділова поїздка
Королівський Стандарт
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2015 р.
for a short stay
location
Переглянуто 01 грудня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

HSIN з Тайвань
Поїздка вдвох
Королівський Стандарт
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2015 р.
Good
Good place
Переглянуто 01 грудня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Synthia з Індонезія
Група
Королівський Стандарт
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2015 р.
reasonable price
reasonable price, free shuttle, near bus and tram
As expected from hotel in Hong Kong the room is small, but compare to room in apartment complex like in Nathan Road its much better. Its also near ling heung kui which is very cheap and delicious Dim Sum restaurant. But if you bring large suitcase better take taxi here if you come from Macau ferry terminal.
Переглянуто 01 грудня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ang з Сінгапур
Сім"я зі старшими дітьми
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками - Вигляд на місто
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2015 р.
Love this hotel, Ibis Hong kong & Sheung Wan
good location, beautiful habour view, good staff
i reached the hotel about 1030am, was attended by very helpful staff and was able to check in the hotel room directly. Requested for a high floor and a harbour view. The view was beautiful. worth it to pay a bit more. The staffs are all very helpful and very patience. My son was sick before our departure. The front counter staff was very kind and suggested a nearest clinic for my son to consult doctor before departure. Thank you Ibis Hongkong central & sheung Wan. Will recommend all my friends and will come back again.
Переглянуто 30 листопада 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Bradley з Сінгапур
Поїздка вдвох
Королівський Стандарт
Зупинявся на 4 ночей в Листопад 2015 р.
Good location
Near nice local eateries, near MTR station and generally comfortable room
It was a nice experience as the staff were very helpful in advising us on the nice eateries around the hotel. Hotel is quite clean and very accessible to other attractions.
Переглянуто 30 листопада 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

PeiJen з Тайвань
Ділова поїздка
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками - Вигляд на місто
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2015 р.
ok
clean
ok
Переглянуто 30 листопада 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Chavalit з Таїланд
Сім"я з малими дітьми
Королівський Стандарт
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2015 р.
Good but far from the shopping center
Value near Macau ferry
If booking before and more time before travel will get the good offer.
Переглянуто 30 листопада 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

marc з Філіппіни
Поїздка вдвох
Королівський Стандарт
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2015 р.
VALUE FOR MONEY HOTEL
PRICE,CUSTOMER SERVICE
Location is good cause near the tram and mrt station. Perfect for people planning to go to macau as it is very near the central ferry
Переглянуто 30 листопада 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ji з Південна Корея
Група
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками - Вигляд на місто
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2015 р.
Small room
price, cleanliness,location
I saw many reviews abt the small room but it was way too small than what I expected. Toilet was so small I had to use it with the door open. The reason why I chose this hotel was the location, but it was quite far from the station.
Переглянуто 30 листопада 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: