Фантастичний 8,9
базуючись на 122 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 122 відгуків
  • Чистота 9,3
  • Зручності 8,8
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 9,3
  • Послуги 9,2
  • Ціна-якість 8,2
  • Страви/Організація харчування: 8,6
Сортувати за

Xiaoming з Китай
Поїздка вдвох
Делюкс з видом на пік
Зупинявся на одну ніч в Січень 2016 р.
Ok
Ok
Переглянуто 26 квітня 2016

Jeffrey з Великобританія
Сім"я з малими дітьми
Делюкс Вигляд на гавань
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2016 р.
Best place on Hong Kong island
We stay regularly. Staff always exceptionally good
Переглянуто 30 березня 2016

peter з Великобританія
Поїздка вдвох
Делюкс з видом на пік
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2016 р.
Superb luxury hotel
Location, comfort and facilties
This is a superb hotel in a great location. real luxury in a great location
Переглянуто 19 березня 2016

ChungHan з Канада
Поїздка вдвох
Делюкс з видом на пік
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2015 р.
Great hotel
great location, clean and easy access
everything goes well during the stay, staff are friendly
Переглянуто 13 березня 2016

SHU з Гонконг
Ділова поїздка
Делюкс Вигляд на гавань
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
Perfect location, comfortable room
Located right at the MTR station. Service is good as always, room is clean and comfortable.
Переглянуто 01 березня 2016

Nadia з Індонезія
Сім"я з малими дітьми
Делюкс Вигляд на гавань
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2015 р.
slightly older hotel but great service
service, room size, view
We got the harbor view room to watch the fireworks on new years eve but the view was partially blocked. If you're going to do the same, make sure you're on very very high floor. Otherwise, service was great and room was big enough to have 2 young kids play and run around. Food is good especially the bakery on 5th floor. Great assortment of sweets to have with tea in the afternoon. Breakfast has a pretty decent spread but taste is just so so. The mall attached to it only has a limited variety of shops. If you're in for serious shopping, consider going to CWB or TST area.
Переглянуто 29 січня 2016

Koh з Сінгапур
Сім"я з малими дітьми
Клубний з видом на гавань
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2015 р.
Great Location
Location, spacious room and great service.
The hotel is next to Pacific Plaza and Admiralty MTR station. Spacious room and great service.
Переглянуто 26 грудня 2015

David з Великобританія
Поїздка вдвох
Делюкс Вигляд на гавань
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
The best city hotel in Asia!
Everything about this hotel is superb. Stayed many times and imho the best city hotel in Asia.
Perfect! Wouldn't change a thing about this hotel.
Переглянуто 17 грудня 2015

Esther з Гонконг
Ділова поїздка
Делюкс з видом на пік
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
very good
location, clean, quite
Переглянуто 16 листопада 2015

Dmitrii з Російська Федерація
Ділова поїздка
Horizon - номер з видом на гірські вершини
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2015 р.
Staff behaving like a 1 star hostel
no
I was refused to check in because the hotel could not pre-charge my credit card, and was forced to wait in the lobby until my company was fixing the problem. Taking into account that I was staying for several nights, the problem would be solved before my check-out. The hotel staff behaved like a 1 star hostel being afraid that I would steel a piece of soap from the bath. Never staying here again.
Переглянуто 14 листопада 2015


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: