Хороший 7,1
базуючись на 3772 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 3772 відгуків
  • Чистота 7,1
  • Зручності 5,9
  • Розташування 8,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,0
  • Послуги 7,1
  • Ціна-якість 7,0
  • Страви/Організація харчування: 5,7
Сортувати за

Sharon з Малайзія
Пара
Стандартний
Зупинявся на 7 ночей в Травень 2014 р.
Great location
Easy access to mtr Easy access to local street food and other great restaurants Easy access to street shopping
Great experience and value for money with great location n great comfort. Highly recommended.
Переглянуто 02 липня 2014

Kelly з Сінгапур
Група
Стандартний
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2014 р.
Kings De Nathan was worth the money.
Friendly staffs Convenience Budget pricing
Good. I enjoyed staying there and e room is consider big.
Переглянуто 02 липня 2014

Chee з Малайзія
Пара
Стандартний
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2014 р.
Simply stay n clean.
Clean. Convenient n tidy.
Переглянуто 02 липня 2014

Chong з Малайзія
Група
Стандартний
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2014 р.
Comfortable, good shower, nice bed
The bathroom is clean, location is near to MTR, price is reasonable
We use the hotel for shower and sleep because most of the time we are out sightseeing or shopping. The room is not a place to spend time together with friends because it is pretty cramp.
Переглянуто 02 липня 2014

BEE з Сінгапур
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 6 ночей в Червень 2014 р.
Not satisfactory
Good location
Переглянуто 30 червня 2014

Jonathan з Сінгапур
Група
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Червень 2014 р.
cheap and good for short stay
cheap, clean and near to Temple Street
good
Переглянуто 30 червня 2014

Duangporn з Таїланд
Група
Стандартний
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2014 р.
Small hotel but worth to stat
Clean, nice location and not too expensive
I love this hotel because it is clean, near mtr and bus stop which is easy for transportation. Moreover, price is acceptable.
Переглянуто 27 червня 2014

Duangporn з Таїланд
Група
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2014 р.
Worth to stay
Near mtr, delicious restaurant and bus stop
I stayed at hotel about 3 nights and this was my second time on this hotel. i impress this hotel especially clean, location with near MTR & Bus stop. This hotel is worth to stay.
Переглянуто 27 червня 2014

albert з Сінгапур
Група
Стандартний
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2014 р.
just for Rest of the day and sleep.
1) Near MTR 2) Easy transportation ascess to others places . 3) Near night shopping area and makan place.
1)Poor room service. 2)The Hotel do not provide drinking water. 3) There are only one small passengers Lift and is always break down.( During our stay 2times)
Переглянуто 26 червня 2014

Alvin з Сінгапур
Група
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2014 р.
value for money
clean, nearby transport and night market
this hotel is easily located near to MTR, night market behind the alley. i dislike the Wifi very lack in surfing. overall thumb up for this hotel. i will return again !
Переглянуто 25 червня 2014


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: