Дуже хороший 7,7
базуючись на 907 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 907 відгуків
  • Чистота 8,0
  • Зручності 7,6
  • Розташування 8,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,7
  • Робота персоналу: 7,7
  • Ціна-якість 7,3
  • Страви/Організація харчування: 7,2
Сортувати за
Перевірені відгуки

Celeste з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Королівський напів-люкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Dirty, Not organised
Given a room without proper cleaning. Found lots of trash (nails and medicine) around the room upon check in. Requested for room changed. Luggage and all belongings moved to new room and I was given a wrong key for another room in different floor.! Very disappointing!
Переглянуто 15 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Cheryl з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Стандартний номер з 1 двоспальним ліжком розміру "queen-size"
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Convenient
Totally love this hotel.
Переглянуто 14 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

MOHAMMED з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 5 ночей в Липень 2016 р.
i like
good
Переглянуто 08 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Puay з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Стандартний номер з 1 двоспальним ліжком розміру "queen-size"
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Location, Location, Location
Good location as it is in the heart of Wanchai and about 8 minutes walk from the MTR station. decent size room for HK standard
Переглянуто 02 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kieran з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Nice place. Nice price
One of the more affordable hotels in Hong Kong. A nice place all round for a few nights. Staff were fine. Room service was timely. About a 10-15 min walk to the underground
Переглянуто 25 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Neil з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 4 ночей в Березень 2013 р.
Good location
Well located hotel with easy access to Hong Kong on foot or by public transport.
Переглянуто 18 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jasmine з Сінгапур
Пара
Стандартний номер з 1 двоспальним ліжком розміру "queen-size"
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2016 р.
Clean and convenient
Great place to stay in Hong Kong, close to eateries and 10 min walk to MTR.
Переглянуто 06 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Michael з Великобританія
Бізнес-мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 12 ночей в Липень 2016 р.
tried and trusted regular but getting tired
I have been using this hotel off and on for many years now. It is a cost-effective solution in a reasonable location. The hotel is now getting very tired, the walls desperately need some new paint. I don't want the price to go up but I think some basic on-going maintenance is required. I would certainly stay again but this isn't a polished hotel now - tired
Переглянуто 05 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ronald з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
Стандартний номер з 1 двоспальним ліжком розміру "queen-size"
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Wonderful experience
Real value for money. Breakfast was excellent. Staff are very courteous.
Переглянуто 25 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Clarissa з Німеччина
Бізнес-мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Used to be better
The hotel room felt a bit dated and the breakfast was below standard for a Novotel. Having said that, I already shared my feedback with the hotel and got a pretty positive and convincing answer back. Let's see.
Переглянуто 16 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: