Дуже хороший 7,7
базуючись на 907 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 907 відгуків
  • Чистота 8,0
  • Зручності 7,6
  • Розташування 8,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,7
  • Послуги 7,7
  • Ціна-якість 7,3
  • Страви/Організація харчування: 7,2
Сортувати за

Celeste з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Королівський напів-люкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Dirty, Not organised
Given a room without proper cleaning. Found lots of trash (nails and medicine) around the room upon check in. Requested for room changed. Luggage and all belongings moved to new room and I was given a wrong key for another room in different floor.! Very disappointing!
Переглянуто 15 вересня 2016

Cheryl з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Стандартний номер з 1 двоспальним ліжком розміру "queen-size"
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Convenient
Totally love this hotel.
Переглянуто 14 вересня 2016

MOHAMMED з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 5 ночей в Липень 2016 р.
i like
good
Переглянуто 08 вересня 2016

Puay з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Стандартний номер з 1 двоспальним ліжком розміру "queen-size"
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Location, Location, Location
Good location as it is in the heart of Wanchai and about 8 minutes walk from the MTR station. decent size room for HK standard
Переглянуто 02 вересня 2016

Kieran з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Nice place. Nice price
One of the more affordable hotels in Hong Kong. A nice place all round for a few nights. Staff were fine. Room service was timely. About a 10-15 min walk to the underground
Переглянуто 25 серпня 2016

Neil з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 4 ночей в Березень 2013 р.
Good location
Well located hotel with easy access to Hong Kong on foot or by public transport.
Переглянуто 18 серпня 2016

Jasmine з Сінгапур
Пара
Стандартний номер з 1 двоспальним ліжком розміру "queen-size"
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2016 р.
Clean and convenient
Great place to stay in Hong Kong, close to eateries and 10 min walk to MTR.
Переглянуто 06 серпня 2016

Michael з Великобританія
Бізнес-мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 12 ночей в Липень 2016 р.
tried and trusted regular but getting tired
I have been using this hotel off and on for many years now. It is a cost-effective solution in a reasonable location. The hotel is now getting very tired, the walls desperately need some new paint. I don't want the price to go up but I think some basic on-going maintenance is required. I would certainly stay again but this isn't a polished hotel now - tired
Переглянуто 05 серпня 2016

ronald з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
Стандартний номер з 1 двоспальним ліжком розміру "queen-size"
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Wonderful experience
Real value for money. Breakfast was excellent. Staff are very courteous.
Переглянуто 25 липня 2016

Clarissa з Німеччина
Бізнес-мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Used to be better
The hotel room felt a bit dated and the breakfast was below standard for a Novotel. Having said that, I already shared my feedback with the hotel and got a pretty positive and convincing answer back. Let's see.
Переглянуто 16 липня 2016


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: