Дуже хороший 7,8
базуючись на 3228 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 3228 відгуків
  • Чистота 7,8
  • Зручності 7,2
  • Розташування 8,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,7
  • Робота персоналу: 7,7
  • Ціна-якість 7,4
  • Страви/Організація харчування: 7,1
Сортувати за

Anna з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Поліпшений номер для 2 дорослих
Зупинявся на 8 ночей в Березень 2012 р.
Удачное расположение, но ужасные номера
Расположение
Удачное расположение отеля. Всё в шаговой доступности: рестораны, кафе, магазины, игровые площадки и т д. Легко добраться до пика Виктории, многочисленных пляжей, до метро 5 мин пешком. Сам отель очень красивый, в стиле 30-40 годов прошлого столетия. Но номера требуют ремонта. Убирались в номере через раз, холатов вообще не было, даже мусор забывали выносить. Эти факторы конечно подпортили впечатление о поездке.
Переглянуто 15 березня 2012

Anastasia з
Поїздка вдвох
Поліпшений номер для 2 дорослих
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2011 р.
Красивый, чистый отель.
Удобное местоположение отеля.
Забронировали через интернет и не понравилось то что деньги сразу сняли с карты, номер был хороший с 20% скидкой, но за все остальное пришлось платить, даже за такую мелочь как переходник на зарядку для телефона. А в общем - чисто, уютно, комфортно.
Переглянуто 01 грудня 2011

Vitaly з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Поліпшений номер для 2 дорослих
Зупинявся на 5 ночей в Жовтень 2011 р.
Удобно расположен, но неквалифицированный персонал
Очень удобное расположение
На этажах и в номерах везде ковры, то ли от старости, то ли от плохой уборки везде от них идет затхлый запах. Местами бьет в нос. Проблема с интернетом, есть местами и очень дорого. Классический китайский отель, по сути не более 2 звезд.
Переглянуто 30 жовтня 2011

Svetlana з Російська Федерація
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2010 р.
Regal HongKong Hotel
Удобное расположение от метро и другого транспорта
В воскресный день толпы людей сидят в сквере и у главного входа в отель, трудно к нему подойти
Мне понравилось
Переглянуто 07 липня 2010

Evgeny з Російська Федерація
Ділова поїздка
Поліпшений номер для 2 дорослих
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2009 р.
В общем позитивно
Хорошее расположение - рядом MTR, шоппинг, парк, все в пешей достижимоcти.
Маленький неуютный номер, 32й этаж, номер delux, но реально в нем ничего нет. Ужасный завтрак, очень маленький выбор. В лобби нет бара, идет ремонт.
Хороший, качественный отель, но много времени проводить в нем не хочется.
Переглянуто 19 жовтня 2009

WALDEMAR з Польща
Сім"я зі старшими дітьми
Зупинявся на 5 ночей в Серпень 2013 р.
Dobry hotel za dobre pieniądze.
Czystość, obsługa, położenie.
Hotel świetnie położony. Idealny dla osób planujących zakupy. Hotel czysty, z przyzwoitymi śniadaniami( choć nieco monotonnymi), dobrą i pomocną obsługą.Bardzo blisko do centrów handlowych, restauracji czy fast foodów. Z minusów :gdzieniegdzie roznosząca się woń papierosów( popielniczki przy windach) , wolny internet. Polecam - hotel wart swojej ceny.
Переглянуто 26 серпня 2013

Pawel з Польща
Поїздка вдвох
Клубний Півлюкс
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2013 р.
Idealny hotel na City Break
Świetne położenie w bardziej chińskiej części miasta, ładne widoki z okien executive club, basen na dachu
Hotel doskonale położony w centrum dzielnicy Causeway Bay. W odróżnieniu od rozrywkowej części Central i biurowej i nowoczesnej WanChai, można bardziej poczuć się jak w chinach, a nie jak w Nowym Yorku. Blisko stajca metra, przystanek piętrowych autobusów, przystanek busów do innych części miasta, sklepy. Hotel elegancji, 35 pięter. na dachu basen, jacuzzi i 4 (!) leżaki. Jak na Chiny przystało wszystko w złocie, lustrach i wilkich żyrandolach. Raczej przeciętny serwis w ramach piętra executive. Dużo gorszy niż w innych krajach. Śniadanie tylko serwowane na 32 piętrze, nie można zjechać na dół, do ogólnej restauracji !! Mniejszy wybór jedzenia. Naspecjalnie zamówione jajko trzeba czekać 15 minut :(. Limitowany dostęp do WiFI w pokoju. Tylko dwa kody dostępu. W dzisiejszych czasach, kiedy prawie wszyscy mają tablety, smartfony i laptopy, to nieporozumienie. Obsługa typowo chińska: umiarkowanie uprzejma i mało rozumie. Ale położenie i cena przebija resztę.
Переглянуто 29 липня 2013

Jaroslaw з Польща
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2013 р.
Komfortowy hotel w bardzo dobrym miejscu
Czysty i komfortowy pokoj, przyjazna obsluga, idealne polozenie dla zwiedzania wyspy, blisko do metra, do Time Square, do lokalnych bazarow.
Pobyt bardzo udany, chociaz sniadania troche monotematyczne, mozna by sie spodziewac troszke wiekszego wyboru po takiej klasie hotelu. Generalnie bylismy bardzo zadowoleni i nawet nasza 6 letnia coreczka byla nim zachwycona.
Переглянуто 07 липня 2013

Jaroslaw з Польща
Сім"я зі старшими дітьми
Поліпшений номер для 2 дорослих
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2013 р.
Dobra polozenie i wygodne pokoje
Polozenie, wygodne lozka, basen na dachu
Переглянуто 29 червня 2013

Tomasz з Польща
Поїздка вдвох
Поліпшений номер для 2 дорослих
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2012 р.
Wyśmienity hotel i profesjonalna obsługa
Lokalizacja, czystość, dobre jedzenie, piękny widok, świetna obsługa
Bardzo miły i dobry hotel. Lustra w przemysłowej ilości powodują, że niewielki pokój wydaje się być duży. Trochę przesadzono ze złotymi dekoracjami, ale generalnie można się odnaleźć w tym przepychu. Zaproponowano nam upgrade, dostaliśmy pokój na 32 piętrze, ze świetnymi śniadaniami i wieczornym koktajlem - uwaga opcja open baru z wszelkimi markowymi trunkami i wybornymi przekąskami. Na dachu basen, bezpłatny transport na lotnisku i profesjonalna i miła obsługa. Zdecydowanie polecamy.
Переглянуто 14 березня 2012


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: