2015
Фантастичний 8,4
базуючись на 13034 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 13034 відгуків
  • Чистота 8,9
  • Зручності 8,6
  • Розташування 8,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,7
  • Робота персоналу: 8,5
  • Ціна-якість 8,3
  • Страви/Організація харчування: 7,5
Сортувати за

Sireeras з Таїланд
Група
Плаза Делюкс Сімейний
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2015 р.
Very helpful employee
near 2 MTR station, located next to Lady Market a lot of restaurant and luxury room
I was there for 3 nights. I satisfy with hotel reception, the location is very best, the room is so comfortable but the only thing I have to complain is the room I lived at the first night has too much of dust! ex. on Bedside table, Working table etc. just like their's nobody use the room for long time, and that was so annoying me.
Переглянуто 27 липня 2015

Chin з Сінгапур
Група
Плаза Делюкс Сімейний
Зупинявся на 5 ночей в Липень 2015 р.
Good value & location
Location, clean & service
Yes.
Переглянуто 26 липня 2015

LEE з Сінгапур
Сім'я з маленькими дітьми
Плаза Гранд Плюс
Зупинявся на 6 ночей в Червень 2015 р.
Nice and good
The location, nice swimming pool and gym.
Very good.
Переглянуто 26 липня 2015

Maria з Індонезія
Сім'я з маленькими дітьми
Плаза Гранд
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2015 р.
Just ok hotel
Location
Not to good... My kid not enjoy it 😣
Переглянуто 26 липня 2015

Mee з Сінгапур
Група
Плаза Делюкс Сімейний
Зупинявся на 5 ночей в Липень 2015 р.
Experience at Royal Plaza
Convenience, Comfort & Friendliness
Royal Plaza Hotel is my only choice of accommodation whenever I'm in Hong Kong for the past 15 years and the service staff had never disappoint me with their efficiencies and 5-star services.
Переглянуто 26 липня 2015

ka з Гонконг
Сім'я з маленькими дітьми
Плаза Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2015 р.
Good!
Good!
Переглянуто 26 липня 2015

Chua з Сінгапур
Група
Плаза Гранд Плюс
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2015 р.
Good hotel
Good location and near shopping centre. Large room and good room service
Very enjoyable, accessible to mtr and shopping areas
Переглянуто 26 липня 2015

Sharmine з Малайзія
Сім'я з маленькими дітьми
Плаза Делюкс Сімейний
Зупинявся на 6 ночей в Липень 2015 р.
Great experience; would come back!
Clean, luxurious, convenient location
Was very impressed by how easy it was to get to the hotel: from Kowloon, you can just jump onto a shuttle bus and be taken to the hotel. The location was convenient, as it was next to Moko Mall and was also next to an MTR for easy movement. Loved how luxurious and clean the hotel was, but was a little irked that the staff were quizzing me at the lifts every evening, as to what room I was going back to - it felt a little intrusive.
Переглянуто 26 липня 2015

NAPATCHAYA з Таїланд
Пара
Плаза Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2015 р.
nice hotel
comfort clean bigroom
Переглянуто 25 липня 2015

Weijie з Сінгапур
Пара
Плаза Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2015 р.
Nice hotel
We got a free upgrade so that's neat. Nice mall situated right next to it. And comfortable room
Переглянуто 25 липня 2015


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: