2015
Фантастичний 8,4
базуючись на 13034 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 13034 відгуків
  • Чистота 8,9
  • Зручності 8,6
  • Розташування 8,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,7
  • Послуги 8,5
  • Ціна-якість 8,3
  • Страви/Організація харчування: 7,5
Сортувати за
Перевірені відгуки

Yin з Канада
Індивідуальний мандрівник
Плаза Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2015 р.
Good comment
Amenities/
Переглянуто 09 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Budiono з Індонезія
Сім"я зі старшими дітьми
Плаза Гранд Плюс
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2015 р.
A good location hotel in mongkok
near shopping area, near places to visit, nearby cinema
It was great
Переглянуто 09 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ho з Канада
Поїздка вдвох
Плаза Делюкс Сімейний
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2015 р.
Location with a great location
Great location, great staff, and comfortable room
Переглянуто 09 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Pui з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Плаза Гранд
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2015 р.
Good Location
Comfortable, Conveniently Located, Friendly Staffs
Located near to various nice local restaurants, good food is pretty much within a 10-15mins walking distance, without having to go too far, shopping streets are nearby too.
Переглянуто 09 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Wei з Малайзія
Поїздка вдвох
Плаза Делюкс Сімейний
Зупинявся на 4 ночей в Січень 2015 р.
Hotel with good breakfast
Wifi, Breakfast and Comfort
We enjoyed ourselves staying there. The breakfast buffet spread was fantastic but the taste can be improved. This hotel is far from JB centre and no much eateries around.
Переглянуто 08 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

cindy з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Плаза Делюкс Сімейний
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2015 р.
comfy
clean,location, staff
recommended
Переглянуто 08 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Chao з США
Поїздка вдвох
Плаза Гранд
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2014 р.
So comfortable
comfort view next tothemetro
Переглянуто 07 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Richard з Сінгапур
Сім"я з малими дітьми
Плаза Делюкс Сімейний
Зупинявся на 4 ночей в Січень 2015 р.
Good location.
Near to MTR, shopping mall and nearby attractions
Overall experience was good. However, the bed was not exactly clean.
Переглянуто 06 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

LAU з Сінгапур
Сім"я з малими дітьми
Плаза Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
Good location - super!
room, location and food
One of the best location the hotel situated. There are many shops and food stalls around. Local food are on for 24 hours. The room was good and everything looks new. The train station was nearby too. The bed was soft and bathroom big. Like this hotel very much.
Переглянуто 06 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Mei з Малайзія
Поїздка вдвох
Плаза Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2015 р.
Overall it's good. Just some area need improvement
Location. Cleanliness. Comforts.
1) We arrived the hotel by airport shuttle bus and there is no sign of the bellboy to handle or carry the luggages. No staff there to open the glass door and greet us. I have to push the glass door myself with my hands full of luggages. 2) Every morning, the housekeeping lady keep approaching for room cleaning and she even tried to use the master card to open our room door. Luckily we locked the door with internal lock. We will put the sign there when we are out of the room. They don't have to keep pressing the doorbell or keep calling the room phone. I don't like that and it's really annoying.
Переглянуто 06 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: