Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 5079 відгуків
  • Чистота 7,6
  • Зручності 6,8
  • Розташування 8,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,1
  • Послуги 7,1
  • Ціна-якість 7,4
  • Страви/Організація харчування: 6,3
Сортувати за

Sheherqueen з Філіппіни
Поїздка вдвох
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Nice hotel
Nice hotel but very small room
Переглянуто 18 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Chee з Сінгапур
Група
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Small but cost and clean
It's worth while to stay
Переглянуто 18 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Chee з Сінгапур
Група
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Small and Not Clean
We had stayed for a night and noticed that the room is not well maintained
Переглянуто 18 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Poh з Сінгапур
Сім"я зі старшими дітьми
Стандартний
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2016 р.
Good value for money.
Convenient place to stay with good food abs shopping.
Переглянуто 18 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Juthathip з Таїланд
Поїздка вдвох
Стандартний
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Good location and Comfortable
Next time we will come back again
Переглянуто 16 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Bettina з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Special Standard Room
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Great value for money
Had a really great stay here. :) The hotel is a walking distance to the mtr, the night markets, and a lot of restaurants offering affordable and authentic Chinese food. I also found the neighborhood relatively safe to explore! As for my room, I found it clean and well-maintained. Toiletries and towels were provided/changed everyday. I think the size of the room is also just okay. I found the handyphone really convenient to use! Instant access to the internet everywhere I went (except on my last day the internet connection was really bad), plus you can get tickets to the different attractions at discounted prices. :)
Переглянуто 15 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Keat з Малайзія
Поїздка вдвох
Стандартний
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2016 р.
Adequate
Truly affordable stay. MTR is just a couple of minutes walking time, lots of shop and food nearby. We like the free bus service and the no fuss stay. Also love the free data phone that we can carry around HK during our stay, we are able to teeter the data to our own phones throughout.
Переглянуто 13 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Yeo з Малайзія
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Room too small
Room too small.. location ok.
Переглянуто 12 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Meow з Сінгапур
Поїздка вдвох
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Silka Seaview Hotel
stayed 2 nights, reached by mtr YMT Exit C, left hotel for airport via A21, very convenient and affordable. Plenty of food outlets and day/ night shopping. High end shopping within walking distant or by mtr.
Переглянуто 12 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Choo з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Staff at main door gate lack of proper manners, staff at receptionist can be more friendly
Staff at main door gate lack of proper manners, staff at receptionist can be more friendly
Переглянуто 12 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: