Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 5078 відгуків
  • Чистота 7,6
  • Зручності 6,8
  • Розташування 8,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,1
  • Робота персоналу: 7,1
  • Ціна-якість 7,4
  • Страви/Організація харчування: 6,3
Сортувати за
Перевірені відгуки

FUI з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2016 р.
Free mobile phone provided
It is really great experience to use the free mobile phone provided by the hotel. Data is unlimited, IDD call back to Singapore and Malaysia is free also. Thumbs up with this service.
Переглянуто 04 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Yizhe з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Стандартний
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2016 р.
Good experience
The hotel provided a local phone with data, this was the most attractive point for the hotel. The room was decent, with one queen size bed fitted nicely between the walls. I guess rooms in Hongkong are normally this small, so the size of the room was acceptable. Very close proximity to MTR, cafes, and popular night markets.
Переглянуто 04 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

OU з Тайвань
Пара
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
OK
OK.
Переглянуто 03 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ANTHONY з Індонезія
Сім'я з маленькими дітьми
Стандартний
Зупинявся на 6 ночей в Квітень 2016 р.
Bed Bugs Problem
Me & my wife got bit by one of our twin bed...need to improve on room cleanliness
Переглянуто 02 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Eng з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Стандартний
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2016 р.
Value for Money
Rooms are tiny, but with its proximity location to MTR station and a taxi kiosk / stand nearby, travelling option are many.
Переглянуто 02 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Michelle з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Room
We appreciated the staff who let us use the service elevator since there are a lot of guests using the guest elevator. However we were disappointed cox we requested for a non smoking room but we were still given a smoking one. It's uncomfortable to sleep because of the smell.
Переглянуто 01 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Lydia з Малайзія
Пара
Стандартний
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2016 р.
Great location but average stay
Great place and near public transports. Ideal if you are not in the room often otherwise, it can be a small. However, property in Hong Kong is expensive so it is to be expected.
Переглянуто 30 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Charlotte з Сінгапур
Пара
Стандартний
Зупинявся на 6 ночей в Квітень 2016 р.
Good location
Good location. Walking distance to our fav place; mongkok
Переглянуто 29 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Alan з Філіппіни
Група
Стандартний
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2016 р.
Great value and location
We always stay here. Small rooms, but you don't need much to enjoy HK. Decent and affordable buffet breakfast. Temple night market is just outside the lobby. Walking distance to Mongkok, Bus stop to airport, and MTR.
Переглянуто 28 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Chong з Малайзія
Пара
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Reasonable price and worth it!
Very impressive. Paid little but get free shuttle bus, free wifi and free handy phone.
Переглянуто 27 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: