arrow-up-icon
Повернутися до інфо готелю

Хороший 7,3
базуючись на 4888 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 4888 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 7,6
  • Зручності 6,7
  • Розташування 8,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,1
  • Робота персоналу: 7,1
  • Ціна-якість: 7,4
  • Страви/Організація харчування: 6,3

Dmitriy R.
Російська Федерація
20 вересня 2011
средний отель.
местонахождение вблизи ночных рынков, метро рядом.
номера чистые, опрятные, но слишком уж маленькие. Российского ТВ по кабельному нет. Кондиционер работал исправно, персонал ненавязчивый, даже не встречались с ними. ну и в итоге неплохой отельчик что-бы лишь ночевать в нем, да и дороговато 100$ за сутки

YURY Z.
Російська Федерація
24 червня 2011
Отель хороший, расположение отличное
Отлично расположен, номера достойные
Расположен в центре города, рядом метро, магазины, кафешки, по вечерам что-то вроде небольшой барахолки, фрукты. Комнатки маленькие, но очень уютные и аккуратные, всё чистенько, с картинкой совпадают. В номере есть чайник, чашки, чай/кофе, холодильник, дают тапки, зубные щетки, мыло-шампунь. При заселении берут депозит 300 КГ долларов.

Denys D.
Україна
07 серпня 2010
Хороший отель,чистые номера,все компактно!
Расположен вблизи магазинов, метро.
Маленькие комнаты
Как и везде в Гонг Конге маленькие номера,но переночевать,и для короткого пребывания подходит!Уже останавливались два раза,в принципе довольны!

GRZEGORZ S.
Польща
03 листопада 2012
świetna lokalizacja bok Nathan Road
llokalizacja
Jak na obowiązujące ceny hoteli w Hong Kongu to cena jest na atrakcyjnym poziomię. Jeśli weźmiemy pod uwagę dodtkowo lokalizacje hotelu to cena jest rewelacyjna. Hotel położony jest w samym centrum Kowloonu, 50 metrów od największej handlowej ulicy Nathan Road i praktycznie bezpośrednio przy opisywanej w przewodnikach (z powodu odbywającego się codziennie targu staroci) Temple Street. Pokoje małe ale po gruntownym remoncie 3 lata temu - są świetnie urządzone i przyjemne dla oka Z hotelu jest wszędzie blisko - zakupy, restauracje, zwiedzanie - prawie wszystko dostępne jest na piechotę w niewielkiej odległości. Jedynym mankamentem jest bezprzewodowy internet (za darmo) lecz nie działający poprawnie we wszystkich pokojach (problemy z zasięgiem - wtedy wymagana jest zmiana pokoju - ale tutaj służy z pomocą obsługa hotelowa).

Sheherqueen M.
Філіппіни
28 липня 2016
Very nice hotel
Good location

Shu T.
Малайзія
27 липня 2016
Convenient
Very close to MTR station. The room was small but enough for two people. Temple street was right beside the hotel so there's a lot to see at night. The handy smartphone with unlimited internet access was a life saver!

ETHON K.
Малайзія
27 липня 2016
You get for what you paid for
Dirty

Jefferson L.
Філіппіни
27 липня 2016
Clean and Neat
It was surprising to see how clean the facilities were. The room was small but was just right for two people with minimal luggage (1 backpack, 1 luggage). The bed was a bit short for a tall person (like me, about 5'11"). The shuttle to the ferry was convenient. And most of all, the cellphone with wifi was absolutely worth it. It also had a hotspot feature. Would book here again if given the chance.

Minji K.
Південна Корея
27 липня 2016
very very nice!
Location is very near to many bus stops to go to ferry terminal, kowloon and so on. I didn't ate breakfast at the hotel but I can eat some foods at the 'mido cafe' the next building. Also, 7eleven is very near to hotel so I can buy some drinks, foods and charge my octopus card. Staffs clean my room everyday and also very kindly to me. If I go to Hongkong someday I will visit this hotel

donna D.
Філіппіни
27 липня 2016
Tourist
Near to temple street.Room was too small but good location near mongkok and harbour city