Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 5078 відгуків
  • Чистота 7,6
  • Зручності 6,8
  • Розташування 8,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,1
  • Робота персоналу: 7,1
  • Ціна-якість 7,4
  • Страви/Організація харчування: 6,3
Сортувати за

HO з Великобританія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Січень 2016 р.
Staffs are really NOT friendly!
No FREE drinking water and tissues supply at room! Staffs are super not friendly when I did check in and phoned to reception to ask sth!
Переглянуто 07 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Bryle з Філіппіни
Поїздка вдвох
Стандартний
Зупинявся на 4 ночей в Січень 2016 р.
Great Location!
Location, price and free use of handy phone
Useful handy phone, 5 minutes walk to MTR Yau ma tei station and lots of food choices around the area.
Переглянуто 04 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Shoji з Японія
Ділова поїздка
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Липень 2015 р.
good
so many chinese travelers looks so noisy.
Переглянуто 03 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Hui з Сінгапур
Ділова поїздка
Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Січень 2016 р.
easy, simple and convenient
easy, simple and convenient
Переглянуто 02 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

SRIYATI з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Стандартний
Зупинявся на 4 ночей в Січень 2016 р.
Small Clean Room with Good Loc-Value for Money
Clean. Good Location
My 2nd time stay at this hotel. Previous on 2010.stay for 5d4n end jan 2016. Clean room, Good Location.Walking distance to attraction places.all requested fulfill by hotel-queen bed, high floor room.Just the bathroom-sink and shower area blockage. Staff at frontdesk need to smile more.
Переглянуто 31 січня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Keng з Малайзія
Поїздка вдвох
Стандартний
Зупинявся на 5 ночей в Січень 2016 р.
Silka Seaview Hotel review
Facilities generally good . One setback is that the drainage for the bath is slow resulting in us standing in a pool of water during bath.
Переглянуто 30 січня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

SIEW з Сінгапур
Поїздка вдвох
Стандартний
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2015 р.
A bit of disappointment
Location, Ease of finding food, Ease of getting taxi
Good location as the place of interest are within walking distance or 1 train station away. The temple street which opens in late afternoon is just beside the hotel. You can catch a taxi 24 hours just outside the hotel, that makes my early morning trip to airport a breeze. The furnishing of hotel room looks tired and would need some refurbishment. The room is relatively small(although I am already prepared that hotel room in HK is small) and the bed is too hard for me.
Переглянуто 30 січня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Dinaria з Індонезія
Поїздка вдвох
Стандартний двомісний номер або двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 4 ночей в Січень 2016 р.
Bad
No heater at all
Переглянуто 29 січня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

hazel з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2016 р.
Great location especially in yau ma tei and mongkok area.
Very near mongkok, temple street and shanghai street. There's a temple - Tin Hau temple right across the hotel.
Переглянуто 29 січня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Charmaine з Філіппіни
Група
Суміжний стандартний номер
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2016 р.
Family vacation
They clean the room every morning. No need to ask them. Toiletries are free. Handyphone and wifi are free.
We booked last Jan. 25-28, 2016 in this hotel and this is the cheapest hotel that I can find. I know hostel and guesthouse are also cheap however we want to stay at the hotel and can still guarantee our safety and comfort especially if you are travelling with children and older people. The room is nice but not so big. But still the space is enough. We enjoyed staying here at silka sea view, it is also a minute walk to mtr and other stores.
Переглянуто 29 січня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: