Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 5078 відгуків
  • Чистота 7,6
  • Зручності 6,8
  • Розташування 8,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,1
  • Послуги 7,1
  • Ціна-якість 7,4
  • Страви/Організація харчування: 6,3
Сортувати за
Перевірені відгуки

Yvette з Філіппіни
Поїздка вдвох
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2013 р.
Silka
Nice location, wifi connection, staff
Переглянуто 28 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

JUNAR з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Стандартний
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2015 р.
nice stay accessible to nearby tourist spot
near the center
its good
Переглянуто 27 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Yao з Китай
Індивідуальний мандрівник
Стандартний
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2015 р.
Great hotel
good location, reasonable price, good hotel, but a little bit small
Everything is great, except the room is a little small
Переглянуто 27 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Yiew з Сінгапур
Ділова поїздка
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2015 р.
Good very good
Location good price friendly
Very happy
Переглянуто 20 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Leonard з США
Сім"я зі старшими дітьми
Суміжний стандартний номер
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2015 р.
Stay Away - really stay away
Silka Seaview Hotel
I book the family room with two adjoining rooms for 3 nights. The hotel is in a decent location close to the MTR stations and A21 bus to/from the airport. The hotels needs to be tore down and rebuilt, not just a major renovation. I'm not a picky person, but the beds looks like it was from the 70's with the blanket, the beds are literally single bed. If you are a little larger, then the bed won't fit you. I stared at night hoping for morning to come. The bathrooms were ugly tiles and looks also like back from the 60's. My son refused to take a shower in their room due to the odd shape of the shower and the tiles. It doesn't look clean whats so ever. Worst money ever spent.
Переглянуто 15 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Cecilia з Сінгапур
Поїздка вдвох
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2015 р.
3 star hotel
location
location is good with many food places nearby. However, the pipes from the shower were not working well and had to call the staff to unclog (previous guests with their hairs).
Переглянуто 12 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ye з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2015 р.
Wonderful Experience staying at Silka Seaview Hote
Room, cleanliness and Location
It was great except the elevators was not able to cater to the amount of people going up and down the building during peak hours.
Переглянуто 11 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ricardo з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Суміжний стандартний номер
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2015 р.
I regret staying in this hotel
Location, location, and location..
Good location.. That's about it. Don't be deceived by the photos. The rooms are a lot smaller than they look. Small beds. Small space. I booked two rooms for me and my in-laws for a two-night stay. One room had a clogged toilet. The other room had a clogged shower drain and a slow draining sink. Every time someone uses the shower, one would have to wait around 30 minutes before the flood drains out. Same goes for the sink.
Переглянуто 11 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Szeto з Гонконг
Ділова поїздка
Стандартний
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2015 р.
Great location
good location, near MTR, near shopping mall
Переглянуто 09 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

WAI з Гонконг
Поїздка вдвох
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2015 р.
bad, just bad
hotel staff was too slow and not being professional
i booked via agoda, then my phone was out of battery and they can't find the booking number, but, their system showed my name still don't let me check in, is this a joke?
Переглянуто 09 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: