2015
Дуже хороший 7,9
базуючись на 5232 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 5232 відгуків
  • Чистота 8,0
  • Зручності 7,5
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Робота персоналу: 7,8
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 6,8
Сортувати за

Geraldine з Сінгапур
Пара
Прем'єр
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
The best hotel!!! I won't stay anywhere else
Love the location!!! Just 1min walk from the yau ma tei station. And So much good food nearby!! Yee shun milk, curry fishball, damn good jap food!!! At least 3 convenient stalls next door. The room is also very clean & modern. Just nice for 2! The water pressure is also good, & there's always hot water for a good shower. They provided a free phone with Internet and free international call. It has a city guide which is very useful and articles that are very insightful. This is my second time here, first time was 3 years ago. me & my husband both agree that we will not consider to stay anywhere else if we are in HongKong. Will definitely return to Cityview.
Переглянуто 08 липня 2016

Leah з Філіппіни
Пара
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
vacation
very relaxing and comfortable hotel.
Переглянуто 08 липня 2016

Loh з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Економ
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Free and easy
Will return for more, thanks for the upgrade. Had being staying this hotel every time when I am in hk great place love it..
Переглянуто 07 липня 2016

Ng з Сінгапур
Група
Premier Double Double
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2016 р.
Friendly staff, acceptable location
Although our room is considered the largest floor area, the beds are not what we expected. Looks like 2 super single beds instead of 2 queen sized. Pillows very soft and flat. Buffet breakfast is good but the eggs station need a queue system. Did not use much of its facilities. Security of the hotel is not compromised, i.e. anyone can access any floor level.
Переглянуто 06 липня 2016

Tan з Сінгапур
Сім'я з дорослими дітьми
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
Complimnets
Good location. Booked a room for three adults and was upgraded to a suite for free. thanks.
Переглянуто 06 липня 2016

CHUA з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Економ
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Back for the 3rd time!
Close to my work location. Convenient and clean. Staff are helpful. Close to many shops and 7-11 just 2 mins from the hotel entrance.
Переглянуто 06 липня 2016

Choon з Сінгапур
Група
Економ
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Good location!
Great location near mtr and clean rooms!
Переглянуто 05 липня 2016

Theresa з Сінгапур
Сім'я з маленькими дітьми
Двомісний або двомісний номер з окремими ліжками Економ
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2016 р.
Great location
Very accessible and great location. Convenience stores nearby for the midnight supper. However, the staff are abit rude and unfriendly for mothers with infants
Переглянуто 05 липня 2016

Joo з Сінгапур
Сім'я з дорослими дітьми
Економ
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2016 р.
Good location
Stone throw from Yau Ma tei MTR station
Переглянуто 04 липня 2016

Phakkhaphon з Таїланд
Сім'я з маленькими дітьми
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
Next to MTR station
Very convenient.
Переглянуто 04 липня 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: