2015
Дуже хороший 7,9
базуючись на 5227 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 5232 відгуків
  • Чистота 8,0
  • Зручності 7,5
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Робота персоналу: 7,8
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 6,8
Сортувати за

Shuo з Сінгапур
Сім"я зі старшими дітьми
Premier Double Double
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
All rounded
We booked the premier double room (2 semi double beds), it's quite spacious. Each bed would be meant for 2 generally thin people. Housekeeping being very efficient. MTR exits all around the hotel, hence if you remember your way you'd reach your hotel within 5min regardless which exit you come out from. Convenience stores all around too. Generally very satisfied.
Переглянуто 04 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Guang з Сінгапур
Поїздка вдвох
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
Cleanliness can be improved
The room was dusty and my sensitive nose keep sneezing every single day. The bed frame hasn't been clean for a very long time as I can see an obvious layer of dust on it. One more thing, the toilet flushing system was weak. We had to flush a couple of time to clear the toilet bowl.
Переглянуто 04 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ong з Сінгапур
Група
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
Check-in and wating area
Should improve on check-in time. Check-in time was 2pm. Waited till 3pm then we got a room. Lobby area should have more sofa seats for guests who are waitng for rooms. Many guests were standing at lobby area as there were not enough seats.
Переглянуто 03 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Cheng з Малайзія
Сім"я зі старшими дітьми
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2015 р.
Good location
Strategic location, near to MRT station.
Переглянуто 03 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Yee з Малайзія
Ділова поїздка
Економ
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
Good Location
Convenient. Close to train station. Great service.
Переглянуто 02 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Shimin з Сінгапур
Поїздка вдвох
Економ
Зупинявся на 7 ночей в Червень 2016 р.
Great location, friendly staff
There is an entrance to Yau Ma Tei MTR just 2 minutes away, and the surrounding area was filled with supermarkets, eateries, etc. All staff from the concierge to the security and cleaners were also extremely friendly and helpful throughout our stay. I sought help for a broken lock on my luggage and within 5 minutes the hotel staff got an engineer to come over and fix the issue. I definitely recommend this hotel to anyone planning on staying in Hong Kong.
Переглянуто 02 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Terence з Сінгапур
Сім"я з малими дітьми
Економ
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2016 р.
Faulty aircon switches
U can't control the fan speed. It always at high though u set to Low. I have to open the toilet door and wake up in the night to off it and on again when feeling stuffy.
Переглянуто 02 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

konanki з Індія
Сім"я з малими дітьми
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
Ok
Ok
Переглянуто 30 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

CHAIYAPRUK з Таїланд
Група
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
Good location
Everytime i stay here
Переглянуто 29 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

WaiLing з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Економ
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
other than shopping, all the HiFi store also in walking distant.
Good location for not expensive shopping and good eating restaurant
Переглянуто 29 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: