2015
Дуже хороший 7,9
базуючись на 5236 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 5236 відгуків
  • Чистота 8,0
  • Зручності 7,4
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Послуги 7,8
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 6,8
Сортувати за
Перевірені відгуки

Hiik з Малайзія
Поїздка вдвох
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2016 р.
Small old room
Small old room with mouldy smell and a very tiny shower and toilet
Переглянуто 12 квітня 2016

Kristie з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 4 ночей в Квітень 2016 р.
Excellent premier rooms
.
Переглянуто 12 квітня 2016

thanyamard з Таїланд
Сім"я зі старшими дітьми
Економ номер Plus
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
resonable price, good location& service mind staff
staff here is very helpful. I have problem with credit card while booking but they help me to cancel booking even though the booked rate is non-refund. hotel location is very convenience, only 1 minutes from hotel to subway and bus stop is in front of the hotel.
Переглянуто 10 квітня 2016

Siew з Сінгапур
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на 4 ночей в Квітень 2016 р.
Nice!
Such a nice hotel. Value every cent Staffs are friendly and service is good
Переглянуто 10 квітня 2016

Paul з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Економ
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Great location!
Nothing beats the location! Just steps from Yau Ma Tei station and the first stop on the Airport Shuttle Express route. To make the deal sweeter, room was clean, staff were friendly and helpful, and they even provided a free mobile phone with data access so that travellers can find their way around Hong Kong with the maps and browser. (Note that the free mobile phone doesn't allow for tethering.) My only minor complain, and this is really just a personal preference, is that the bed was a little too firm for my liking. But I'm sure some people prefer a firm bed.
Переглянуто 08 квітня 2016

Chloe з Тайвань
Група
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2016 р.
great~
great
Переглянуто 07 квітня 2016

fook з Сінгапур
Поїздка вдвох
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2016 р.
Good location
Staff very efficient esp.SO Raymond K.Thanks to him for his helpfulness.Also night manager on duty 28 Mar
Переглянуто 05 квітня 2016

SHARON з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2016 р.
Friendly Staff and Convenient Location
Have been going back to The Cityview for many times and its still my favourite hotel to stay in Hong Kong. The staff are helpful and friendly, be it from reception, concierge and housekeeping. Within the hotel vicinity, there are many eateries and a 2-min walk to the MTR (cross a small lane). Easy to get to the hotel from airport via airport express train and shuttle bus (K5).
Переглянуто 05 квітня 2016

WaiLing з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Економ
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2016 р.
good location, clean room.
walking distance to night market and those electronics items and handphone shop.
Переглянуто 05 квітня 2016

Ronnie з Гонконг
Сім"я з малими дітьми
Економ номер Plus
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Cityview Hotel
OK
Переглянуто 05 квітня 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: