2015
Дуже хороший 7,9
базуючись на 5232 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 5232 відгуків
  • Чистота 8,0
  • Зручності 7,5
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Послуги 7,8
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 6,8
Сортувати за
Перевірені відгуки

yen з Малайзія
Поїздка вдвох
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2015 р.
clean
nice
Переглянуто 25 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Irene з Сінгапур
Поїздка вдвох
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2016 р.
I was v happy with d first stay but not this trip.
1. bell boy 2.check in staff 3.the guy who open d door for us
I was v disappointed for my 2nd stay with your hotel. I don't think I will go back again becos of d housekeeping. One bath gel n shampoo for 3 night use.
Переглянуто 24 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jessica з Сінгапур
Сім"я зі старшими дітьми
Економ
Зупинявся на 5 ночей в Лютий 2016 р.
Location is very convenient
I think the rooms size is just nice, near mrt stations and a lot shops just nearby which is very convenience. Bedsheets are slightly dirty but acceptable. Staff was helpful when I couldn't contact my driver for pick up. Would pick this hotel again if I go hk!
Переглянуто 24 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Chi з Гонконг
Ділова поїздка
Економ
Зупинявся на 5 ночей в Лютий 2016 р.
Value for money
Good idea to include the local mobile
Переглянуто 23 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Hyunhun з Південна Корея
Ділова поїздка
Економ
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
It was fine
I had bad experience to stay hotel in HK but this one was fine. I hope the shuttle and breakfast would be cheaper for people.
Переглянуто 23 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Hannah з Сінгапур
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2016 р.
Great stay!
Location was convenient!
Переглянуто 21 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Michael з Філіппіни
Сім"я зі старшими дітьми
Економ
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2015 р.
Near Shopping
This hotel is in a great location, convenience store nearby.. shopping street and night market close by...mtr just at the corner
Переглянуто 17 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ping з Китай
Сім"я з малими дітьми
Економ
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
The hotel front desk clerk is snobbish. Service is too bad!
We arrived the hotel on February 2. The hotel front desk clerk arranged for the worst room which was noisy and remote at first. They changed room at my request.
Переглянуто 16 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

cathrine з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Тримісний номер Прем'єр
Зупинявся на 4 ночей в Лютий 2016 р.
Definitely worth the stay!
1. Great Location
The location is the best! just a minute's walk away from the MTR station, 7/11 and Money changers just outside the hotel and the ladies market is just a few minutes walk away! Room was clean and nice
Переглянуто 15 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Looi з Малайзія
Група
Економ номер Plus
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2016 р.
A pleasant stay
The location is good, near to MTR. Free shuttle bus service is provided from the hotel to Kowloon station for Airport Express.
Переглянуто 14 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: