2015
Дуже хороший 7,9
базуючись на 5232 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 5232 відгуків
  • Чистота 8,0
  • Зручності 7,5
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Робота персоналу: 7,8
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 6,8
Сортувати за

Jessica з Сінгапур
Сім"я зі старшими дітьми
Економ
Зупинявся на 5 ночей в Лютий 2016 р.
Location is very convenient
I think the rooms size is just nice, near mrt stations and a lot shops just nearby which is very convenience. Bedsheets are slightly dirty but acceptable. Staff was helpful when I couldn't contact my driver for pick up. Would pick this hotel again if I go hk!
Переглянуто 24 лютого 2016

Chi з Гонконг
Ділова поїздка
Економ
Зупинявся на 5 ночей в Лютий 2016 р.
Value for money
Good idea to include the local mobile
Переглянуто 23 лютого 2016

Hyunhun з Південна Корея
Ділова поїздка
Економ
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
It was fine
I had bad experience to stay hotel in HK but this one was fine. I hope the shuttle and breakfast would be cheaper for people.
Переглянуто 23 лютого 2016

Hannah з Сінгапур
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2016 р.
Great stay!
Location was convenient!
Переглянуто 21 лютого 2016

Michael з Філіппіни
Сім"я зі старшими дітьми
Економ
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2015 р.
Near Shopping
This hotel is in a great location, convenience store nearby.. shopping street and night market close by...mtr just at the corner
Переглянуто 17 лютого 2016

ping з Китай
Сім"я з малими дітьми
Економ
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
The hotel front desk clerk is snobbish. Service is too bad!
We arrived the hotel on February 2. The hotel front desk clerk arranged for the worst room which was noisy and remote at first. They changed room at my request.
Переглянуто 16 лютого 2016

cathrine з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Тримісний номер Прем'єр
Зупинявся на 4 ночей в Лютий 2016 р.
Definitely worth the stay!
1. Great Location
The location is the best! just a minute's walk away from the MTR station, 7/11 and Money changers just outside the hotel and the ladies market is just a few minutes walk away! Room was clean and nice
Переглянуто 15 лютого 2016

Looi з Малайзія
Група
Економ номер Plus
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2016 р.
A pleasant stay
The location is good, near to MTR. Free shuttle bus service is provided from the hotel to Kowloon station for Airport Express.
Переглянуто 14 лютого 2016

ANOOP з Сінгапур
Сім"я з малими дітьми
Економ номер Plus
Зупинявся на 5 ночей в Лютий 2016 р.
Excellent Location and great staff
Hotel is located at a very convenient location and near MTR. Staff was very helpful and well versed with English. We were also given smartphone with 3G, free calls and browsing. This was extremely helpful for us to travel around in the city.
Переглянуто 08 лютого 2016

Eileen з Сінгапур
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 6 ночей в Жовтень 2015 р.
Good stay
Room and servicr
Service was gd and staffs are friendly and helpful
Переглянуто 07 лютого 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: