2015
Дуже хороший 7,9
базуючись на 5232 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 5232 відгуків
  • Чистота 8,0
  • Зручності 7,5
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Робота персоналу: 7,8
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 6,8
Сортувати за

Lai з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2015 р.
Location
location
Good
Переглянуто 15 грудня 2015

Ng з Сінгапур
Поїздка вдвох
Економ
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2015 р.
Happy and comfortable stay
Location, convenience, comfort
I stayed at the other wing this time. Room is nice and clean and I love the stay this time. Staff is very attentive and knows I need to store medication! Thumbs up for the service.
Переглянуто 15 грудня 2015

HONG з Сінгапур
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
Good value hotel
Location, convenient and friendly
Enjoyable without any problem
Переглянуто 15 грудня 2015

Ming з Сінгапур
Ділова поїздка
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2015 р.
Excellent locatikn
Hotel is a bit old but still ok, room is reasonably big, near to mtr
Переглянуто 13 грудня 2015

Cholarit з Таїланд
Група
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2015 р.
Great hotel in the Center of the City
Location, Airport Shuttle Service, Value for Money
It was a great stay. The hotel is right at the train station where we can go anywhere. There are lots of shops around so we can get most of our things easily, including sim cards, toiletries and snack for the nights. The hotel is up to the standard. It was clean and equipped.
Переглянуто 07 грудня 2015

Jenifer з США
Сім"я зі старшими дітьми
Економ
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
Good location
Location location location
Good
Переглянуто 06 грудня 2015

Jenifer з США
Ділова поїздка
Економ номер Plus
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2015 р.
Good location
Location
Good convenient
Переглянуто 06 грудня 2015

Daniel з Сінгапур
Поїздка вдвох
Економ
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2015 р.
Good Location
Location
Great stay, clean rooms, staffs are friendly
Переглянуто 05 грудня 2015

LIM з Малайзія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2015 р.
GOOD
LOCATION,CLEAN,NICE ROOM
Переглянуто 05 грудня 2015

Victoria з Сінгапур
Сім"я зі старшими дітьми
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2015 р.
Very good
1. Free upgrade to premier room 2. Acceding to requests for more toiletries 3. Fuss free check out
Very good. Comfortable. Conveniently located.
Переглянуто 04 грудня 2015


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: