2015
Дуже хороший 7,9
базуючись на 5232 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 5232 відгуків
  • Чистота 8,0
  • Зручності 7,5
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Послуги 7,8
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 6,8
Сортувати за
Перевірені відгуки

NG з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Економ
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2015 р.
My stay at Cityview
High floor, Free Wifi and near to MTR.
The room is good except the toilet/bathroom is smaller compare the last time I stay at this hotel.
Переглянуто 07 серпня 2015

Pui з Гонконг
Пара
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2015 р.
Price is reasonable ,room is tidy and comfortable
Price is reasonable ,room is tidy and comfortable
Переглянуто 07 серпня 2015

sutarno з Індонезія
Пара
Економ
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2015 р.
near MTR Yau Ma Tei
city , nice room , staff
I arrived at this hotel at 02 am because 13 pm check out..They upgrade our room to deluxe room..The smathphone at deluxe room very helffull to browse us around hongkong.
Переглянуто 06 серпня 2015

Wei з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2015 р.
Poor internet connection and horrible breakfast
Location,
The breakfast was horrible. The selection is extremely limited. The Internet connection was also very bad.
Переглянуто 06 серпня 2015

Pasu з Таїланд
Сім'я з дорослими дітьми
Економ
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2015 р.
Room is very small
Location, Fitness and Staffs
I think that room is very small and bath room is uncomfortable at all.
Переглянуто 03 серпня 2015

Vin з Малайзія
Сім'я з дорослими дітьми
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2015 р.
Great location for families
Location, staff attentiveness, great service
Awesome stay. We asked for an upgrade and was immediately given upgrade to deluxe room for all of our rooms (3rooms). Airport express shuttle is just at the door step
Переглянуто 03 серпня 2015

Lay з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Двомісний або двомісний номер з окремими ліжками Економ
Зупинявся на 5 ночей в Липень 2015 р.
Good review
Convenient, comfort n good staff
Fantastic
Переглянуто 01 серпня 2015

William з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Сімейний номер (1 двоспальне ліжко і 2 односпальних ліжок)
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2015 р.
Good Business Hotel in Hong Kong
Location, Buffet, Service
The room was pretty small but the location compensated for that and the service from the staff was fantastic. I will definitely use this hotel again
Переглянуто 30 липня 2015

Tsang з Гонконг
Пара
Економ
Зупинявся на одну ніч в Липень 2015 р.
So far so good
convenient location, reasonable price and good service
So far so good
Переглянуто 30 липня 2015

Serene з Сінгапур
Пара
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
Nice hotel with quality service
Near to MTR, good quality service and clean
The hotel is clean and convenience, near to MTR. There is shuttle bus straight to airport town check-in. The service standard is good (Thumbs up). My husband and myself like the hotel. It is clean, comfortable and nice. We will stay there again the next time.
Переглянуто 29 липня 2015


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: