2015
Дуже хороший 7,9
базуючись на 5232 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 5232 відгуків
  • Чистота 8,0
  • Зручності 7,5
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Робота персоналу: 7,8
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 6,8
Сортувати за

Iris з Сінгапур
Група
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
clean hotel at great location
location, cleanliness and staff
Great! All staff met were friendly. Location is great! Rooms are clean! :)
Переглянуто 01 липня 2015

TAN з Сінгапур
Пара
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
Recommended by friends and no regrets.
location, new rooms and value for money
Location - near to mtr. Rooms - Premier room was newly renovated. Services - Staffs were friendly. Will return again.
Переглянуто 30 червня 2015

Wu з Китай
Індивідуальний мандрівник
Економ
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
The room is too small and the bed is facing the to
Close to the MTR station
Convenience
Переглянуто 30 червня 2015

James з США
Бізнес-мандрівник
Економ номер Plus
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
Late night arrival
Location, cleaniliness, access to transportation
Stay was fine, but had problem verifying Agoda voucher late night arriving.
Переглянуто 29 червня 2015

Si з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Економ
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2015 р.
2 mins to yau ma tei mtr station
location
so-so. extremely convenient due to the location (2 mins to yau ma tei mtr station, but the room was pretty small. Advise to wear slippers as the room carpet felt icky.
Переглянуто 28 червня 2015

Alfie з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Двомісний або двомісний номер з окремими ліжками Економ
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
Comfort with affordability
The receptionist are efficient; house keeping staff ok; security ok
The hotel is near places i wanted to visit. Generally the stay was fine and comforting after a day of walk
Переглянуто 28 червня 2015

Anita з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
Економ
Зупинявся на 5 ночей в Червень 2015 р.
5 day stay in city view
Location, staff, facilities
Stay was pleasant, I wish the gym was open during our stay. Replenishment of shampoo, shower gel, bottled water, etc should be daily and not upon request
Переглянуто 28 червня 2015

Sheryl з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Економ
Зупинявся на 5 ночей в Червень 2015 р.
3-star at best
Good location close to MTR (2 mins), proximity to Mong Kok (10 mins on foot) and easily accessible to airport via Airport Express and transfer to free shuttle bus.
For a hotel that brands itself as 4-star, the very tiny room and dated decor and furnishings surprised me. Granted, we had booked the cheapest room, but it was still tinier than expected. The walls were a little yellow and dirty looking. Only the bathroom looked new and renovated. This must be 3-star at best. Nonetheless, our stay could still be considered comfortable and I would stay here again if the price was right. And I would definitely request to stay in the new wing.
Переглянуто 27 червня 2015

Shui з Малайзія
Сім'я з маленькими дітьми
Сімейний номер (1 двоспальне ліжко і 2 односпальних ліжок)
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
Family trip
convenient, staff attitude and hotel cleanliness
Переглянуто 26 червня 2015

VALERIE з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
Clean
Clean, convenient, good service
It was a pleasant stay.
Переглянуто 26 червня 2015


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: