2015
Дуже хороший 7,9
базуючись на 5232 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 5232 відгуків
  • Чистота 8,0
  • Зручності 7,5
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Послуги 7,8
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 6,8
Сортувати за

leong з Бруней-Даруссалам
Пара
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2014 р.
Honeymoon
Convenience
Переглянуто 02 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Henry з Гонконг
Бізнес-мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2014 р.
Great Location!
Location, Okay Dinning Option and Friendly Staff
I was here for a short business trip and enjoy the stay in this hotel. But I want to point out that, the recreation facility of the hotel is actually associate with the YMCA. Therefore, if you would like to go to swim, there is high chance that you have to share the swimming pool with some other non-resident of the hotel.
Переглянуто 02 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

XY з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2014 р.
comfortable and convenient
service
Переглянуто 02 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

CHEEKONG з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2014 р.
A hotel in the middle to everywhere
Good Locations, comfort and convenient
The stay was excellent in terms of locations and public transport to anywhere in Hong Kong. Convenience will be the best word to describe the hotel. Loves the room comfortability.
Переглянуто 02 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sim з Сінгапур
Група
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2014 р.
No more Cityview for me
Location.Location. Location
My 4th visit to the hotel since 2009. Very disappointed this time round. We asked for connecting rooms but staff was unable to open the connecting room for us. Room was small for 5 pax to stay.
Переглянуто 01 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

YUANJIAN з Філіппіни
Пара
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2014 р.
GOOD
LOCATION FOOD SERVICE
Переглянуто 01 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

YUANJIAN з Філіппіни
Пара
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2014 р.
NICE HOTEL
LOCATION SERVICE FOOD
Переглянуто 01 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Siew з Сінгапур
Група
Зупинявся на 4 ночей в Листопад 2014 р.
Convenient
Easily accessible by mtr, many eateries nearby n nearby shopping
Rm a bit dmall but great location. We enjoyed our stay!
Переглянуто 30 листопада 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Derrick з Сінгапур
Сім'я з маленькими дітьми
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2014 р.
4D3N Trip to HK
Service, location and food
Переглянуто 30 листопада 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Mark з Австралія
Сім'я з дорослими дітьми
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2014 р.
Good hoyel
Staff were exceptional, the location was perfect for our needs and the room was spotlessly vlean
Excellent stay. I cant fault the actual jitel or staff, the only tjing that let it down was yge food in the restaurant, it was tasteless. The whole jotel was very clean, thr staff were everywhere and very efficient and happy. I tihink the price was a bit over the top for the standard, however that is a personal opinion, and has no bearing on the hotel itself, which really is faultless
Переглянуто 30 листопада 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: