2015
Хороший 7,4
базуючись на 6410 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 6410 відгуків
  • Чистота 7,5
  • Зручності 6,7
  • Розташування 8,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,3
  • Робота персоналу: 7,3
  • Ціна-якість 7,4
  • Страви/Організація харчування: 6,5
Сортувати за

Bach з В'єтнам
Бізнес-мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2013 р.
Pleasant stay, better than most hotels in HK
Location, Location, Price
Very pleasant, centrally located next to MTR, plenty of good restaurants within walking distance and very interesting night life around.
Переглянуто 05 вересня 2013

xinyao з США
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2013 р.
good
clean, great location near the meeting office.
I came there for the meeting. This hotel's location is great for me. The room is small, but it's kind of hong kong style. However, it's clean and close to restraunt.
Переглянуто 05 вересня 2013

WIKKI з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Номер підвищеної комфортності
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2013 р.
Clean, centrally located and friendly staff
Clean, centrally located and friendly staff
Clean and convenience for business traveler. Fast internet connection for business use. Easy to get public transport to down town.
Переглянуто 04 вересня 2013

Nattira з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Тримісний Півлюкс
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2013 р.
Easy access
Easy access to-from airport and MTR Wan Chai station. The hotel is quite old, but room is not too small yet convenience.
My friends and I find this hotel convenience for trip. If you plan to do activities in Hong Kong island, this one is recommended. However it takes around 25-30 mins by MTR to Kowloon.
Переглянуто 04 вересня 2013

Sanam з Індія
Бізнес-мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2013 р.
Efficient Staff, comfort stay
Efficient Staff, comfort stay
Переглянуто 02 вересня 2013

Lilik з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2013 р.
GOOD LOCATION HOTEL
Location,clean hotel and friendly staffs,
I like to stay in The Wharney Guang Dong Hotel and will come back again when I go to Hongkong again.
Переглянуто 31 серпня 2013

Bach з В'єтнам
Бізнес-мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2013 р.
Nice hotel, good location, good price
Location, price, room size
very pleasant, as it is very well located plus the room size is much more decent than most other hotel at the same price range in the Wan chai area
Переглянуто 31 серпня 2013

anthony з Великобританія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2013 р.
very satisfactory
swimming pool, internet, value for money
Переглянуто 30 серпня 2013

anthony з Великобританія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 9 ночей в Червень 2013 р.
very satisfactory
swimming pool, internet, value for money
Переглянуто 30 серпня 2013

anthony з Великобританія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2013 р.
very satisfactory
swimming pool, internet, value for money
Переглянуто 30 серпня 2013


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: