Дуже хороший 7,6
базуючись на 346 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 346 відгуків
  • Чистота 8,1
  • Зручності 7,1
  • Розташування 7,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Робота персоналу: 8,0
  • Ціна-якість 7,6
  • Страви/Організація харчування: 6,1
Сортувати за

Alice з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений номер люкс з двоспальним ліжком розміру "queen"
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2015 р.
Good
Space,
Improve on bathroom layout with enclosed panel instead of glass panel
Переглянуто 24 грудня 2015

hensen з Індонезія
Поїздка вдвох
Поліпшений номер люкс з двоспальним ліжком розміру "queen"
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2015 р.
-
-
Room 1603, there is an issue with the water drain system, water's clogged, need fix.
Переглянуто 20 грудня 2015

TO з Гонконг
Поїздка вдвох
Поліпшений номер люкс з двоспальним ліжком розміру "queen"
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2015 р.
Hotel with a nice location
Big room with bathtube better if there the ceiling is higher
Переглянуто 19 листопада 2015

Melody з Гонконг
Поїздка вдвох
Поліпшений номер люкс з двоспальним ліжком розміру "queen"
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2015 р.
Feel like home.
Spacious room, small but convenient pantry, comfy bathroom
I would like a room feel like home for celebrating my boyfriend's birthday. This service apartment fits my needs totally. I booked the superior room, it has a pantry, living area with sofas, bed and a large bathroom. The rain shower is very enjoyable. We can buy anything in 10 minutes walk and cook in that little pantry. We definitely love the hardware of this service apartment. Staff are generally helpful and friendly, the security, the house keeping helpers. But that was weird that we called reception for a roll of toilet paper at 11 pm and the staff said "At this time!?" and he gave us two rolls of used paper (one-third remaining). This annoyed us. But after all, I would still recommend this service apartment to friends.
Переглянуто 16 листопада 2015

Samson з Гонконг
Поїздка вдвох
Поліпшений номер люкс з двоспальним ліжком розміру "queen"
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2015 р.
Good
location
Good
Переглянуто 16 листопада 2015

Jacqueline з Сінгапур
Поїздка вдвох
Суперлюкс з 1 двоспальним ліжком розміру "Queen"
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2015 р.
Yi Serviced Apartments
Huge rooms, cleanliness, 2 blocks to TST
If you want a huge and clean accommodation, go for it.
Переглянуто 12 листопада 2015

Hin з Гонконг
Індивідуальний мандрівник
Суперлюкс з 1 двоспальним ліжком розміру "Queen"
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2015 р.
Comfy hotel
comfortable, clean, big room
it s a good experience of staying in this hotel.
Переглянуто 03 листопада 2015

Amit з Індія
Ділова поїздка
Студія
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2015 р.
Keep it short
Near to Metro, TST East area and Privacy
It was very short stay. The room was small but has everything, but moving around was not very convenient. In case of an emergency, you do not have any anyone to talk to. To pack and unpack is a problem, there is no luggage rack.
Переглянуто 31 жовтня 2015

MUI з Сінгапур
Поїздка вдвох
Поліпшений номер люкс з двоспальним ліжком розміру "queen"
Зупинявся на 5 ночей в Жовтень 2015 р.
Comfy cosy apartment-hotel 7 min from Jordan MTR
Spacious. Walk to MTR. Friendly staff.
Value for money (when on promotion) serviced apartment. Gd location. Reception staff v friendly. Only small gripe is that housekeeping is sloppy - had to ask for shower gel one day, shampoo another day and even toilet paper.
Переглянуто 23 жовтня 2015

Alice з Гонконг
Поїздка вдвох
Суперлюкс з 1 двоспальним ліжком розміру "Queen"
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2015 р.
good stay
comfort, convenient
the room is comfort and the staff are very friendly and helpful, only walk for a few minutes to go dining.
Переглянуто 05 жовтня 2015


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: