2015
Фантастичний 8,2
базуючись на 1193 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1193 відгуків
  • Чистота 8,4
  • Зручності 7,7
  • Розташування 8,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Робота персоналу: 8,4
  • Ціна-якість 8,1
  • Страви/Організація харчування: 7,9
Сортувати за

Sunita з Малайзія
Поїздка вдвох
Номер підвищеного комфорту зі сніданком
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2016 р.
Great hotel and excellent staffs
We had a great stay. Rooms are clean and nice, bed and pillows are very comfy. Breakfast is very good. All the staffs (coffee house/front desk/room service) are attentive and friendly. The staffs at Coffee House are very good especially Ms Ramaya, keep up the good job.
Переглянуто 05 вересня 2016

Anbalagan з Малайзія
Поїздка вдвох
Бюджет
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Happy to stay
1)very clean room with large bed 2)from hotel to t-nagar / ponds bazaar only 50rupees via auto 3)easy to get auto 4)potty's boutique is just walking distance 5)ags cinema/ theatre walking distance Happy n comfortable to stay !!
Переглянуто 04 вересня 2016

Vijay з Індія
Поїздка вдвох
Прем'єр зі сніданком
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Service top class.
Customer service top class. Keep it up.
Переглянуто 30 серпня 2016

Chew з Малайзія
Ділова поїздка
Номер підвищеного комфорту зі сніданком
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Strategy location
helpful and friendly staff
Переглянуто 16 серпня 2016

HACHUTHEN з Сінгапур
Поїздка вдвох
Прем'єр зі сніданком
Зупинявся на 5 ночей в Серпень 2016 р.
Enjoyable stay
Three of us shared the premier room. We had a comfortable stay but wish the air con could a little more coldrer.
Переглянуто 11 серпня 2016

Mano з Індія
Сім"я з малими дітьми
Номер підвищеного комфорту зі сніданком
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Not good as before
Stayed 2 yrs before Hotel worn off Needs refurbishment Can give 2-3 stars max
Переглянуто 11 серпня 2016

Anusya з Малайзія
Ділова поїздка
Номер підвищеного комфорту зі сніданком
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
The place is simply superb with good environment,food is awesome I love it..
Overall the facilities and services are too good ..for me there's nothing to complain regarding anything..will choose this hotel for my future stay as well😊
Переглянуто 11 серпня 2016

Jayasingham з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеного комфорту зі сніданком
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Ok hotel
Surprised that this is a 5star hotel! Bath rooms needing renovations. Smelly carpets. Reception staff- not particularly welcoming, need to teach them how to smile!!! Staff in the restaurant very good. Good food in the Japanese restaurant! Tariff was good- Value for money!
Переглянуто 10 серпня 2016

Mano з Індія
Сім"я з малими дітьми
Номер підвищеного комфорту зі сніданком
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Okishh hotel
This is our second stay Things are not good as with the first stay Rooms & toilets are getting old and not maintained well
Переглянуто 09 серпня 2016

Kalaimani з Малайзія
Поїздка вдвох
Номер підвищеного комфорту зі сніданком
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Best service
Good servicecn pr
Переглянуто 09 серпня 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: