Дуже хороший 7,9
базуючись на 103 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 103 відгуків
  • Чистота 8,2
  • Зручності 7,0
  • Розташування 7,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,2
  • Робота персоналу: 8,4
  • Ціна-якість 8,2
  • Страви/Організація харчування: 7,7
Сортувати за

tiwari з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Прем'єр делюкс
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2015 р.
Hidden corner
Quiet, fast check in, prompt room service
Good mattress, soft pillows, stale fridge, dusty aircon, over priced transport
Переглянуто 29 жовтня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Paul з Австралія
Сім'я з маленькими дітьми
Прем'єр делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Вересень 2015 р.
Accommodation - Sandlewood
Good Pool, nice gardens and outlook, large rooms
Generally good. Hotel is well located for a quiet time if you don't want the throng of the northern beaches. You can walk to the beach but its not much to swim at. Food is quiet good and well priced. Rooms are clean but the whole place is showing its age. Staff were helpful but a bit prone to leave dishes in the hallways a bit long. Main criticism is the exorbitant price for an extra bed. We had three kids and had to pay about $40us per night for a fold up bed - that's almost the price of another room?
Переглянуто 10 жовтня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ajay з Індія
Сім'я з маленькими дітьми
Компактний делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Жовтень 2015 р.
Good to Stay!
Staff was very nice especially Mr Philip, He is a very nice person. Neat and clean, Hotel with peace
It was nice. The only thing wrong happened, By Mistake i selected 5 days stay in hotel. However as per my flight i had to check out on 6th Oct in the morning at 5 AM. But i had selected 2nd Oct to 6th Oct. The actual should have been 2nd Oct to 5th Oct. My One day extra amount went in vein. :( That was painful for me. I had talked to hotel reception but they said the money would not be refunded once online booking is done.
Переглянуто 07 жовтня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Swapnil з Індія
Сім'я з маленькими дітьми
Апартаменти з 1 спальнею
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2015 р.
A relaxing stay
Food ,room comfort , staff
Переглянуто 28 вересня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

satish з Індія
Сім'я з дорослими дітьми
Компактний делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
Value for money, good food, Ok location
Food, swimming pool, rooms
Overall good, location was not that good. no good view from the hotel. rooms were clean and well maintained. Staff was good and friendly.
Переглянуто 21 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jared з Південна Африка
Пара
Прем'єр делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
Great hotel
Ambience, staff, food
We had a wonderful time at the hotel. The staff are very friendly and helpful. The rooms are nice and spacious with good views. The grounds are well looked after
Переглянуто 11 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Rilwan з Мальдіви
Пара
Апартаменти з 1 спальнею
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2014 р.
nice place
food room location
good
Переглянуто 08 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Rilwan з Мальдіви
Пара
Компактний делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2014 р.
NICE PLACE
FOOD, STAFF, LOCATION
GOOD
Переглянуто 18 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Mohsin з Індія
Індивідуальний мандрівник
Прем'єр делюкс
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
Peaceful retreat
Ambience in the evening , nice rooms, friendly staff
Pleasant experience, much better than expected
Переглянуто 18 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jolina з США
Пара
Компактний делюкс
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2014 р.
Great staff and a nice place to relax
Staff, bed, shower
Nice resort with very accommodating staff. Pool is cool to chill by, and a beach area nearby. The mattress was one of the best we found throughout India. Rooms were nicely designed. Restaurant was delish. We spent only a night in Goa, and that night here. It was peaceful and rejuvenating after our treks through Kerala and Karnataka.
Переглянуто 29 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: