Хороший 7,5
базуючись на 360 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 360 відгуків
  • Чистота 7,2
  • Зручності 6,7
  • Розташування 7,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,3
  • Послуги 7,8
  • Ціна-якість 7,8
  • Страви/Організація харчування: 7,1
Сортувати за

Adiyoso з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Економ клас
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
Strategic Location, nice breakfast and clean
Cheap for nice location
Tight sleep
Переглянуто 01 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nataliya з Україна
Група
Економ клас
Зупинявся на 12 ночей в Січень 2015 р.
Very nise
I like to stay in hotell
Nise
Переглянуто 31 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Takashi з Японія
Пара
Економ клас
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2014 р.
nice area
big Bathroom, fridge, bright rooms
The beach is just down the road, loads of restaurants on the other side of the hotel. very useful fridge in the room!
Переглянуто 26 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Takashi з Японія
Пара
Економ клас
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2014 р.
Best value for money in that area
Bed, Tv, Fridge
Bright rooms, nice breakfast, big bathroom and even a fridge in the room!
Переглянуто 26 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Anthony з Австралія
Пара
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
value
breakfast ...clean friendly
good
Переглянуто 20 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Marcus з Німеччина
Пара
Економ клас
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2014 р.
Nice small hotel, clean, balcony
Price, design, clean
We only arrived late in the evening and left in the morning. The hotel design is cool, with some Sumo-Statues, furniture which has an "oldstyle" look. The breakfast was quiet good, you get a menue with some choices. The room is big enough, has a nice balcony or terrace (groundfloor). Good value for your money.
Переглянуто 11 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Robert з США
Пара
Економ клас
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
peaceful
24hr reception staff with safe boxes behind the counter, hot shower, new a/c units, quiet at night, mini marts and cafes 2min walking
Good place to sleep in out of the chaos of downtown Sanur
Переглянуто 07 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jade з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2013 р.
Short walk to the beach. Awesome sushi.
Friendly, well priced & short walk to the beach.
Although dated, bedding was clean and comfy. Bathroom was a bit yuck but was fine for the three nights I stayed there. Considering I only paid $23 a night I thought the place was great value. Food was well priced and staff were awesome. Being on my own I felt safe and well looked after.
Переглянуто 30 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Andreja з Італія
Пара
Економ клас
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2014 р.
Perfect!
Food staff and Cleen
The best place where we stayed in Indonesia!
Переглянуто 05 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Frederick з Австралія
Пара
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2014 р.
Nice budget hotel in Sanur
The location is near the beach. There are many restuarants very close. The room is spacious.
This is a nice hotel on a quiet lane. Easy walking for good food or to the beach. Cannot fault this hotel for the budget traveller. May stay there again if I chose Sanur again.
Переглянуто 29 листопада 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: