Приємний 6,9
базуючись на 571 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Приємний



із 571 відгуків
  • Чистота 6,9
  • Зручності 7,3
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,9
  • Робота персоналу: 6,9
  • Ціна-якість 7,5
  • Страви/Організація харчування: 4,9
Сортувати за

Travis з США
Поїздка вдвох
Стандартний номер
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
Great value hostel in Kuta
Hot water, location, mini fridge
We had a very brief stay, but were pleasantly surprised at the quality for the very low price. The only complaint is the traffic noise which is heard clearly through the always-open vents in the bathroom.
Переглянуто 16 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

thiago з Бразілія
Поїздка вдвох
Стандартний номер
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2015 р.
They did not have my room
location, thats all
Переглянуто 27 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

rere з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний номер
Зупинявся на одну ніч в Березень 2015 р.
It is verry close to reach everywhere
Location, staff, facility
Bemo corner is just very close to everywhere. It takes only 10 min walking to kuta beach and also legian night life street. I think bemo corner has the best facilty at their range. With that price you get room with air conditioner, clean bathroom, 2 towels, coffee tea and waters. Unfortunately i stayed here in the last day of my vacation. I will surely be back staying at beno corner once i will be in Bali again. Also the staff is verry helpful.
Переглянуто 26 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sam з Великобританія
Поїздка вдвох
Стандартний номер
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2014 р.
Not a bad place
Location price clean
Stopped in Kuta for one night before heading to gilis. Considering the price to hotel was clean tidy and comfy, in a good location not far from bars restaurants and shops.
Переглянуто 23 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Icha з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний номер
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
Clean and friendly
Clean, Good Location, Staff friendly
Friendly staff, make me feel like home. Good location. Very Recomended !!
Переглянуто 21 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ellen з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний номер
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2013 р.
good location
location
good location
Переглянуто 20 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ellen з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний номер
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2013 р.
Best location
location
The location was great.
Переглянуто 20 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

laurie з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний номер
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
value budget hotel
value staff location
Please see previous reviews on this hotel
Переглянуто 20 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

laurie з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний номер
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
comfort and value
accessibility value staff
Good stay as usual.see my previews reviews
Переглянуто 20 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

laurie з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний номер
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
good budget hotel
location staff value
See previews reviews on bemo corner
Переглянуто 20 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: