Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Приємний



із 430 відгуків
  • Чистота 6,8
  • Зручності 6,0
  • Розташування 7,9
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,8
  • Послуги 6,8
  • Ціна-якість 7,6
  • Страви/Організація харчування: 5,0
Сортувати за

Ian з Австралія
Поїздка вдвох
Делюкс Розкішний
Зупинявся на 14 ночей в Жовтень 2015 р.
Frequent visitor
Location ! price !
Frequent user of this hotel ! & recommend ! Will stay here again for sure
Переглянуто 27 жовтня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ian з Австралія
Поїздка вдвох
Делюкс Розкішний
Зупинявся на 6 ночей в Вересень 2015 р.
stayed here before
Location, facilities & staff
We have stayed here before @ we were more than happy to stay here again . Staff were great
Переглянуто 01 жовтня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ian з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 8 ночей в Вересень 2015 р.
Pleasant stay with great locale
Locale is great @ the staff are friendly
Second time staying here & I will certainly be back again
Переглянуто 25 вересня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ian з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2015 р.
Great location to most things. Staff are ftiendly
....
Will definately stay here again
Переглянуто 17 вересня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

James з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 7 ночей в Серпень 2015 р.
Great location, full of bed bugs
Location, price, staff
I will not stay at this hotel again. Friendly staff, great location, good price, but in one week 2 horrible bouts of bed bugs and very noisy. Construction next door and tiled floors that reverberated every internal noise.
Переглянуто 18 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Wendy з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 4 ночей в Квітень 2015 р.
too cheap to go
never had breakfast on paper plate
Impossible for taxi to find. First floor room is so close to reception. Massage parlour tried to shorten my massage to 1.15hrs when i paid for 1.5hours. Theres a differentent clock in massage reception to massage room. Bring a mobile for time keeping. Breakfast was served on paper plate.
Переглянуто 22 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Chou з Тайвань
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
Overall, not bad
Price is acceptable and the location is not bad.
Переглянуто 11 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

laurie з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
good budget option
staff pool location
Very good recommend.see my previous reviews on the place
Переглянуто 14 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

laurie з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
value location comfort
all the above and nice pool
See my previous as I stayed here 4 consecutive days
Переглянуто 14 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

laurie з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
cosy clean budget hotel
staff cleanliness pool
I enjoyed my stay there.staff gave me early check in which was very convenient.the room was nice and clean good WiFi.only fault was hot water was a bit hit and miss.good value for the money
Переглянуто 14 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: