Хороший 7,3
базуючись на 832 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 833 відгуків
  • Чистота 7,6
  • Зручності 5,4
  • Розташування 7,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,3
  • Робота персоналу: 7,5
  • Ціна-якість 7,8
  • Страви/Організація харчування: 5,7
Сортувати за

yogi з Індонезія
Пара
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2015 р.
Acceptable
Strategic location in denpasar, affordable rate,
Overall is fine. The room, wifi signal, foods are good. One of the bad thing is you must go downstair (lobby level) when you need hot drinkable water.
Переглянуто 23 серпня 2015

Ronald з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Стандарт Гаряча пропозиція
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2012 р.
Nice place to stay for solo traveller
Centre of denpasar bali, simple hotel, big room
Cheap price with a big room... Good place to stay for solo bussiness traveller
Переглянуто 20 липня 2015

Elly з Індонезія
Сім'я з маленькими дітьми
Стандарт Гаряча пропозиція
Зупинявся на 5 ночей в Квітень 2015 р.
Good Value for Money Hotel
Nice room, friendly staff
We love the environment of the hotel, very comfortable. Starbucks is just around the corner.
Переглянуто 28 червня 2015

Farid з Австралія
Пара
Стандарт Гаряча пропозиція
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
bad
Was bad
Переглянуто 26 червня 2015

Fransiskus з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Стандарт Гаряча пропозиція
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
Nice place clean
Clean cheap good
Переглянуто 26 червня 2015

Mario з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
Amazing
Clean,tidy,friendly staff
It's a valuable hotel with a great service
Переглянуто 21 червня 2015

novy з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Стандарт Гаряча пропозиція
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
cleans
good design
The staff were generally friendly and helpful, Great Location and Great Facility
Переглянуто 09 травня 2015

Angelina з Індонезія
Пара
Стандарт Гаряча пропозиція
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
loss of quality
location, price, breakfast
This is my second time here. I booked here because I only spent a few hours before moving out to another place so I thought why not stay here. I had a good time when I stayed here last year. But this time, the quality of the hotel is declining. Water is leaking from everywhere! So many small cockroaches inside the room! And overall it's a bit dirty. The room floor has this sticky/oily feeling (you don't get hotel sandal too). I hope they're improving their cleanliness in the future. Everything is good except that one.
Переглянуто 07 травня 2015

STEVEN з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Стандарт Гаряча пропозиція
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
bad
very small with hot room , the shower was sucks , the water leaked into the room from bathroom , the smell is awfull .
Переглянуто 23 квітня 2015

Michael з Індонезія
Пара
Зупинявся на одну ніч в Березень 2015 р.
quiet, clean, simple.
quiet, clean, simple
Safe
Переглянуто 18 березня 2015


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: