Хороший 7,0
базуючись на 384 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 384 відгуків
  • Чистота 7,1
  • Зручності 7,6
  • Розташування 6,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,5
  • Робота персоналу: 7,6
  • Ціна-якість 7,4
  • Страви/Організація харчування: 6,2
Сортувати за

lan з Малайзія
Група
Супер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Травень 2014 р.
quiet surroundings
quiet
Переглянуто 22 травня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Bridget з Австралія
Група
Номер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2014 р.
Bliss
Staff, location, rooms
Переглянуто 26 квітня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Bryan з Малайзія
Пара
Супер Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2014 р.
Recommended hotel
nice people, good environment, nice decoration
Comfortable.
Переглянуто 24 квітня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Roger з Австралія
Пара
Супер Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2014 р.
value for money
close to shops quiet large rooms
For our short stay it!!was all we needed.
Переглянуто 15 квітня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Frouktje з Нідерланди
Пара
Номер Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Квітень 2014 р.
terrible no stay there !!
nothing it was discusting !!!
We not stay there! Very far away from the mainroad filty no money back rooms Dirty!!people must pay you to stay in this hotel!!
Переглянуто 11 квітня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Avinash з Індія
Сім'я з маленькими дітьми
Супер Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2014 р.
Decent hotel but very far from city center
Spacious rooms & nice pool
Переглянуто 08 квітня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

hendra з Індонезія
Група
Супер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2013 р.
must confirm again bout reservation
must confirm the reservation, where we could stay, they change one of our room to another hotel
poor staff
Переглянуто 08 квітня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Elisha з Індонезія
Група
Супер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2014 р.
Close to nature, quiet and peaceful stay.
Beautiful rice fields, natural and peaceful place
Positive : natural surroundings, beautiful rice fields next to the hotel. You can hear all kinds of natural sounds (crickets, frogs, etc) at night from the rice fields. Very quiet and peaceful. Negative : Some minor maintenance needed for the room door (a little gap / hole on the door).
Переглянуто 14 лютого 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Koh з Малайзія
Пара
Номер Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2014 р.
Comfortable and nice surroundings
Swimming pool, air conditioned and clean
Переглянуто 20 січня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Matthew з США
Пара
Номер Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Січень 2014 р.
Decent value for money.
Short walk to Monkey Temple and that part of town, neighboring rice patties, helpful staff (when you can find them).
The hotel was nice, but there was a not so nice odor in the room. We think it was from the water. We tried to fill the bathtub, which was a great bonus for the room, but could not get anywhere near enough hot water and the odor got worse. Overall it was clean and comfortable and though a little further from the main street, it was not too far from another part of town.
Переглянуто 12 січня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: