Чудовий 8,2
базуючись на 919 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Чудовий



із 919 відгуків
  • Чистота 8,8
  • Зручності 8,0
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,6
  • Послуги 8,9
  • Ціна-якість 8,7
  • Страви/Організація харчування: 5,7
Сортувати за

Valentina з Російська Федерація
Пара
Номер Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2013 р.
Отличный гестхаус за свои деньги
Дружелюбный. вежливый персонал
У нас было очень раннее заселение, поселили без проблем и доплат. Из минусов можно отметить неприятный запах в улучшенных номерах на первом этаже, все остальное отлично.Отель небольшой не больше пятнадцати номеров, во дворе небольшой но очень приличный тропический садик вокруг чистого бассейна.Состояние номеров хорошее есть ТВ с русским каналом, но отсутствую чайник и холодильник, есть сейф, все работает исправно. Убирали и меняли полотенца ежедневно, если идешь в бассейн тут же приносят свежие полотенца полотенца. Отель расположен в нескольких минутах хотьбы от ночной жизни, но при этом очень тихо, до моря минут десять не спешным шагом. По дороге к морю есть отличная кофейня Глория Джинс.
Переглянуто 25 червня 2013

Sivakumar з Малайзія
Сім'я з дорослими дітьми
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Comfortable
worth the money.
Переглянуто 24 вересня 2016

Abby з Канада
Пара
Номер Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
Lovely stay
Staff so kind. Loved everything about it. Convient location to beach and restaurants. You get more then what you pay for.
Переглянуто 24 вересня 2016

laurent з США
Пара
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2016 р.
nice staff , close to the center
all good
Переглянуто 23 вересня 2016

Thomas з Німеччина
Пара
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2016 р.
Alright
The hotel is alright but they will charge you a lot of money for any transportation needed. So dont book any cab drivers in this hotel.
Переглянуто 22 вересня 2016

Vincent з Данія
Пара
Номер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Good experience
We used the hotel just for the night we arrived in bali. But it was perfect. Good welcoming and tips the day after to go further. It was clean, central, calm comfortable. But no breakfast.
Переглянуто 06 вересня 2016

Jobeth з Філіппіни
Пара
Двомісний номер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
This place is a hidden gem in kuta
Very relaxing place to stay, staff are reay friendly and accommodating, rooms are clean. Very recommendable.
Переглянуто 02 вересня 2016

Amalia з Німеччина
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Very clean and a good location, nice and quiet place.
The drains smelt, but the staff or hotel can't do anything about that
Переглянуто 26 серпня 2016

SURYA з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2015 р.
Good Location
Nice place to stay and comfortable
Переглянуто 20 серпня 2016

rose з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Nice place to stay
Place is nice and tucked in a little corner within the busy streets of Kuta. I was initially lost and thought that the hotel was far from the center. I just discovered that it was smack dab but nestled in a small corner. Shout out to one of the staff who helped me because I left late for airport. He used his motorcyle going to the airport although I have to walk and run to reach my flight on time. Still, very nice of them. I will definitely stay here again if I visit Bali again.
Переглянуто 18 серпня 2016


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: