Приємний 6,3
базуючись на 314 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Приємний



із 314 відгуків
  • Чистота 6,0
  • Зручності 4,5
  • Розташування 7,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,3
  • Послуги 6,1
  • Ціна-якість 6,3
  • Страви/Організація харчування: 5,7
Сортувати за

Benny з Індонезія
Пара
Двомісний делюкс
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2015 р.
Avoid this hotel
We didnt have a great time staying. Our room were smelly and bed sheets were not clean properly
Переглянуто 18 квітня 2016

Jeo з Індонезія
Група
Поліпшений номер з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2016 р.
Rooms is very old and smelly!
Room is smelly, very old, air conditioning is not cool at all, blankets are dirty (i change 3x), carpet is very old and dusty. It shouldn't rate as 4 stars hotel and not even 6.3 rates!
Переглянуто 04 квітня 2016

Shiraz з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Поліпшений номер з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
Very old hotel
Need to upgrade
Переглянуто 04 квітня 2016

Bayuaji з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Поліпшений номер з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Worst Night
The hotel is not clean, old hotel. The staff is good and responsive but in term of facility this is bad I found cockroach in my room, water dripping in toilet, and also no tv channel, telephone ring because it cannot place correctly Also i order large bed they gave me twin bed
Переглянуто 31 березня 2016

Alain з Індонезія
Група
Поліпшений номер з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Overrated
Not recommended
Переглянуто 31 березня 2016

SIEN з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Поліпшений номер з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Rooms differed frm website pixs
Only the facilities are okay... Staff told me they are in process of renovating. No free Wi-Fi at all,not workable,2stars now until renovasi. I stayed 4th flr and bulbs flickering and they said no room change
Переглянуто 31 березня 2016

Navindra з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Поліпшений номер з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Regretted, Annoyed, Disgusted
Checked in late night. Way from entrance itself was spooky looking lobby. Requested for single bedded room. Given room 402. Very old looking hotel with no maintenance. Way to the room doorstep could hear room bell keep ringing (may be wiring issue). Throughout the night it happened twice that the room bell kept ringing on its own. When requested for change of room, there were no other single bedded room available. The worker managed to cut off the speaker at the second attempt. Next morning, breakfast was very lousy. With insects crawling on the food served on the buffet. Worse place I have ever stayed in Medan. Will never enter this hotel again.
Переглянуто 30 березня 2016

jomin з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений номер з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на 4 ночей в Березень 2016 р.
Not a 4 star hotel in my opinion
The room is messy , especialy the bath towel is very very disgusting and the smeel is bad .. Even this htl still running renovation but the quality must keep especialy the higenis and cleaning for the Bath towel, sheet cover and all about linen is cleenless and dirty
Переглянуто 29 березня 2016

Nurjannah з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений номер з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2016 р.
Awful!!
The worst hotel in Medan Air con is hot con Flies n insects on dining area Room services lousy Soil pillow n smelly n filthy Not recommened on Agoda list Bad experiience
Переглянуто 25 березня 2016

ANDI з Індонезія
Сім'я з маленькими дітьми
Поліпшений номер з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
Old Hotel
This hotel need renovation...
Переглянуто 17 лютого 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: