Дуже хороший 8,0
базуючись на 1677 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 1677 відгуків
  • Чистота 8,1
  • Зручності 7,4
  • Розташування 8,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,1
  • Робота персоналу: 7,9
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Peng з Сінгапур
Ділова поїздка
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
Short stay
Hotel is ageing and this can be observed in the wood work. Need improvements to the dining area near the windows as it can get hot in the morning after 9am. Room conditions is still satisfactory.
Переглянуто 20 вересня 2016

Daniel з США
Сім"я з малими дітьми
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
A Bit Disappointing
Good: decent breakfast, nice looking lobby, great bathrooms Bad: room was a bit old and dirty, the pool was disgustingly dirty, the connecting mall has almost nothing left
Переглянуто 20 вересня 2016

Reinhard з Нова Зеландія
Група
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Nice location..top of building
Top 3 levels are hotel away from hustle and bustle of busy Medan. Good service..good breakfast..near evening Market and Railway Station.
Переглянуто 19 вересня 2016

Lynne з Малайзія
Поїздка вдвох
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Good hotel which goes above and beyond.
Hotel provided free mobile internet for guests, staff were friendly and helpful.
Переглянуто 16 вересня 2016

KONG з Малайзія
Поїздка вдвох
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Переглянуто 15 вересня 2016

Dato з Малайзія
Ділова поїздка
Номер Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Переглянуто 12 вересня 2016

Siak з Малайзія
Ділова поїздка
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Переглянуто 06 вересня 2016

SELVARAJU з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Переглянуто 05 вересня 2016

kok з Малайзія
Ділова поїздка
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Переглянуто 01 вересня 2016

novy з Індонезія
Ділова поїздка
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
big
big hotel and nice swimming pool
Переглянуто 01 вересня 2016


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: