Дуже хороший 8,0
базуючись на 1670 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 1670 відгуків
  • Чистота 8,1
  • Зручності 7,5
  • Розташування 8,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,1
  • Послуги 7,9
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за
Перевірені відгуки

SELVARAJU з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Переглянуто 05 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

kok з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Переглянуто 01 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

novy з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
big
big hotel and nice swimming pool
Переглянуто 01 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Poh з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Переглянуто 22 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Poh з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Переглянуто 22 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Charles з Малайзія
Пара
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
Переглянуто 18 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Indira з Індонезія
Сім'я з маленькими дітьми
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Січень 2016 р.
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
Переглянуто 15 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Fajar з Індонезія
Пара
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
great with minor error
the only thing I was not happy when the waitress does not offer me coffee and tea during breakfast
Переглянуто 09 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nurfaizah з Малайзія
Пара
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Nice Breakfast
really enjoy the foods.
Переглянуто 09 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Lia з Індонезія
Пара
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
holiday
nice
Переглянуто 08 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: