Хороший 7,5
базуючись на 2705 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 2705 відгуків
  • Чистота 7,5
  • Зручності 6,7
  • Розташування 7,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,5
  • Послуги 7,5
  • Ціна-якість 7,8
  • Страви/Організація харчування: 6,9
Сортувати за

MOHD з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
very good
Переглянуто 02 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nurulhuda з Малайзія
Ділова поїздка
Двомісний номер або двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
good hotel
Good and clean hotel, good food
Переглянуто 01 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nurulhuda з Малайзія
Ділова поїздка
Двомісний номер або двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Good and clean room
Good hotel, clean, helpful staff
Переглянуто 01 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Wan з Малайзія
Поїздка вдвох
Двомісний номер або двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
not coming back.. Ever!
breakfast spread was amazing. staff were helpful. the only thing that i hate about this hotel is the room floor! is it so dirty! i could smell pee inside the room the moment i step in. lodge a complaint to the room service. ask them to mop the floor. but still i could smell urine in the room and bathroom. i wipe the floor with some wet tissue and it turn so black and im able to finish whole packet of wet tissue to wipe the stinky floor but still the urine smell could not be eliminate. the floor was soooo dirty.. i cant even let my feet touch the floor. i need to were slipper all the time.
Переглянуто 30 серпня 2016
Один мандрівник вважає цей відгук корисним. А Ви?

Afriadi з Індонезія
Ділова поїздка
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Bad maintained
Stay for one night, room is large enough, food taste awful and location is hard to find. For muslim traveler is not recommended due to halal food is not easy to find by walk.
Переглянуто 28 серпня 2016
Один мандрівник вважає цей відгук корисним. А Ви?

Chen з Малайзія
Група
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Convenient and Accessible
Just behind hotel is convenient & accessible to the Food Street (Chinese Style). Its a very good location to nearby malls too. Room is a little small but still ok for us.
Переглянуто 25 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Rudy з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Review
Good Location
Переглянуто 23 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Andrian з Індонезія
Ділова поїздка
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 5 ночей в Серпень 2016 р.
business
good for food
Переглянуто 19 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

MARIA з Індонезія
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Good location
Lokasi yang strategis, dekat area kuliner khas medan
Переглянуто 18 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Arben з Індонезія
Група
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Good
Nothing
Переглянуто 18 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: