Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1053 відгуків
  • Чистота 8,9
  • Зручності 9,1
  • Розташування 8,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 9,0
  • Робота персоналу: 8,9
  • Ціна-якість 8,7
  • Страви/Організація харчування: 8,2
Сортувати за

Pudji з Індонезія
Сім"я зі старшими дітьми
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2012 р.
excelent for celebrating new years eve
interesting, antique, full of history
pleasant n nice, hope could stay longer, will stay here again someday,the food was above average
Переглянуто 01 серпня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Eric з Нова Зеландія
Ділова поїздка
Тераса в саду (тільки проживання)
Зупинявся на одну ніч в Липень 2013 р.
Authentic Olde World Charm
Genuine Colonial period Hotel, Magnificent mahogony furniture and fittings, really attentive staff that speak good English
I really enjoyed my one day stay at Majapahit and I'm looking forward to returning in a few days for a longer stay.
Переглянуто 01 серпня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Malini з Сінгапур
Поїздка вдвох
Тераса в саду (тільки проживання)
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2013 р.
The best hotel i have ever been to
historical atmosphere, tastefully decorated, great staff
I had a great time in this hotel. There is a shopping centre right opposite. The staff are more than willing to assist in anyway possible. Great SPA, although, its cheaper outside. Food is a bit boring. But overall great hotel. I will stay there again for my next visit.
Переглянуто 31 липня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Marie з США
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2013 р.
classic, peaceful beauty
architecture, gardens, breakfast
This was my second time staying at the Majapahit. I booked it as a weekend get-away after some business meetings in a nearby city, having stayed there with friends once before. It was the perfect place to relax.
Переглянуто 30 липня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nigel з Нова Зеландія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2013 р.
Lovely hotel with a great ambience
Excellent food, wonderful room and quiet gardens
This is the nicest hotel I have ever stayed at and probably the best value for money it is absolutely wonderful, relaxing and with a history.
Переглянуто 25 липня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Carol з США
Ділова поїздка
Тераса в саду (тільки проживання)
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2013 р.
Elegant, historic and charming hotel
Charm, location, Comfort
I thoroughly enjoyed the ambiance, comfort, location and service at the Majapahit Hotel.
Переглянуто 22 липня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

David з Індонезія
Ділова поїздка
Тераса в саду (тільки проживання)
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2013 р.
excellent, historical hotel
historical design, rooms, lots of ghost
awesome.. very enjoyable stay, i stayed in for business and leisure, both accounts the hotel past with flying colors. very recommended
Переглянуто 14 липня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Wina з Індонезія
Ділова поїздка
Тераса в саду (тільки проживання)
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2013 р.
Great history hotel
Nice interior, , beautiful garden, great food
It was great. Actually they gave us room with terrace but we didn't know it was room with terrace so we rejected it because we want quite area. But still okay because the room interior very nice.
Переглянуто 13 липня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Erdian з Індонезія
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2013 р.
Vintage hotel. Old and historical hotel.
Big room, quite surrounding, and centre of the city.
Love it.
Переглянуто 02 липня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Wannachai з Таїланд
Ділова поїздка
Тераса в саду (тільки проживання)
Зупинявся на одну ніч в Червень 2013 р.
5 stars hotel so nice
luxuary nice clean
Переглянуто 01 липня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: