Дуже хороший 8,0
базуючись на 747 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 747 відгуків
  • Чистота 8,3
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Послуги 7,8
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 7,5
Сортувати за

Fransisca з Індонезія
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2013 р.
good hotel to stay
nice clean and good area
very enjoy and must back for another holiday
Переглянуто 08 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

winda з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Номер Делюкс Лише
Зупинявся на одну ніч в Січень 2014 р.
Not bad
location, staff, food
Переглянуто 04 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kelvin з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2013 р.
Excellent Location & Service Standards
Service, Location & Room Comfort
Stay was very enjoyable with excellent room furnishings. Excellent staff communication and response. Walking distance to major shopping mall and across the street was night food that satisfies our need for night supper eating. Way to go!
Переглянуто 29 листопада 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jimmy з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2014 р.
Spacious Room
Spacious room, close to malls, great shower
Excellent hotel indeed.
Переглянуто 24 листопада 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Yansen з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2013 р.
My favorite hotel
Interior, homy, clean
I really enjoyed my stay here. The location is great and the room is clean. Highly recommeded!
Переглянуто 17 листопада 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ISMADI з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2013 р.
Fantatistic and awesome hotel
Excellent room, superb fitness centre and great buffet breakfast
One of the best hotel I ever stayed. The room was spacious and well decorated with superb toiletries. The staff are prompt when asked for things. The buffet breakfast was excellent with many varieties to choose from. Centrally located near major attractions and shopping malls. I will definitely come back again and stay.
Переглянуто 11 листопада 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Joncili з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2014 р.
lovely refurnished hotel
money, location, service
i think that this place is a nice hotel for all business travellers. though it seems that at the time i'm staying the hotel is fully booked by a convention.
Переглянуто 04 листопада 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Zhi з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2014 р.
Exellent
Breakfast, good service, good location
Переглянуто 03 листопада 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Hasan з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Прем'єр
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2013 р.
new hotel
new hotel
new hotel
Переглянуто 30 жовтня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Thamonpat з Таїланд
Пара
Номер Делюкс Лише
Зупинявся на одну ніч в Травень 2014 р.
good location
good location
The hotel is located in a good location except it is a bit old.
Переглянуто 23 жовтня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: