Фантастичний 8,3
базуючись на 320 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 320 відгуків
  • Чистота 8,5
  • Зручності 8,5
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Послуги 8,4
  • Ціна-якість 7,8
  • Страви/Організація харчування: 8,2
Сортувати за

Sze з Австралія
Сім"я з малими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Disappointed
I stayed at Shangri-La Surabaya for 1 night with a baby, when I checked in at 7pm and my baby was ready to sleep but the staff was up-selling me to upgrade, I was just there for 1 night and just wanted to go to bed. Room was old and the cleanliness was not at 5 star hotel standard. Breakfast was good with heaps of variety. We checked out at 7am the other morning everything went smoothly, however few hours later I received an email from the duty manager saying I had consumed 2 beers and needed to charge my credit card. I did not even aware they have a mini bar and was so disappointed a well known hotel would have this mistake, I replied if they are going to charge my card then I would have to raise a complaint, eventually they are going to 'waive' something that I did not consume. I am not going to stay in Shangri-La Surabaya again.
Переглянуто 06 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

alfia з Індонезія
Ділова поїздка
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
excellent
its been wonderful can stay
Переглянуто 03 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Juliana з Індонезія
Ділова поїздка
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Good hotel
good location and value for money
Переглянуто 10 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Diana з Індонезія
Сім"я з малими дітьми
Horizon Club - номер делюкс
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Recommended
Everything okeyy,,, we luv horizon club lounge here thx
Переглянуто 28 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Soedradjat з Індонезія
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Great Hotel, great stuff.
Traffic outside hotels are bad...breakfast is so so..
Переглянуто 24 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

LEANDER з Філіппіни
Поїздка вдвох
Horizon Club - номер делюкс
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Best for Weekend Retreat
One of the best places to stay for a weekend of relaxation. Good food and excellent service. Get an upgrade to enjoy club privileges.
Переглянуто 21 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Monica з Індонезія
Група
Horizon Club - номер делюкс
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
Nice hotel for new year celebration
Staff n environment n food all good
Really nice to get horizon floor so we can enjoy all u can drink wine n coffee n snack at horizon lounge
Переглянуто 15 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Servando з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Розкішне королівське ліжко
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
=)
;)
Переглянуто 14 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

AMINAH з Сінгапур
Сім"я з малими дітьми
Horizon Club - номер делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2016 р.
A Pleasant Stay
The excellent service of the staff, The Resort like Ambience and The wonderful SPA treatment
Despite the fact that my young daughter was unwell and had a high fever, our stay was by far a relaxing one pleasant one. We stayed indoors most of the time and went out to the nearest shopping centre to chill out.
Переглянуто 10 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jaime з США
Сім"я з малими дітьми
Розкішний зі сніданком
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2015 р.
Ho Ho Ho Holiday
Took my wife and young daughter for a Christmas holiday. Our stay was very relaxing. The extra portable bed was provided without cost which my daughter loved. The buffet was great. Service all around is terrific. Had a problem with the TV and a hotel technician was at our room within 15 minutes. Relaxing cabanas by the pool for daddy and a kiddy pool for daughter plus other activities for kids.
Переглянуто 05 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: